Rio Computer System güvenilir mi?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
İstanbul'da olan bu mağazadan Gaming laptop almayı planlıyorum. Güvenilir mi? Sahibinden'de mağazaları da var fakat ben bizzat mağaza konumu olan Üsküdar'a gidip almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Evet hocam güvenilir Kadıköy'de ve Üsküdar'da herkesin laptop satın aldığı bir yer.

Evet hocam güvenilir Kadıköy'de ve Üsküdar'da herkesin laptop satın aldığı bir yer.
Yorumları gayet iyi Google'daki. Ancak laptop fiyatlarının piyasasına göre 2-3K daha ucuz olması insanı şüphelendirmiyor değil.

Yorumları gayet iyi Google'daki. Ancak laptop fiyatlarının piyasasına göre 2-3K daha ucuz olması insanı şüphelendirmiyor değil.
Hiç alışveriş yapmadım fakat satın alan kullanıcılar çok memnun amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu söylüyorlar.

Şüphelendiğiniz bütün her şey bu konuda konuşulmuş Kargolarının geç olması dışında bir şeye rastlamadım.

Hiç alışveriş yapmadım fakat satın alan kullanıcılar çok memnun amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu söylüyorlar.

Şüphelendiğiniz bütün her şey bu konuda konuşulmuş Kargolarının geç olması dışında bir şeye rastlamadım.

Zaten kargoyla almayacağım yüz yüze alacağım. Kargo dışında bir sorun göremedim mağaza da en azından kullanıcı yorumlarına göre. Haftaya bi gideceğim bakalım forumda ki diğer arkadaşlarda bi mesaj bıraksın buraya ona göre bakalım. Laptopu bu yerden alırsam bu konuyu güncellerim haftaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı