Farklı bir tarayıcı ile denediniz mi? İşe yaramıyorsa yeni link talep etmeye çalışabilirsiniz.Hesabım çalınmıştı ticket gönderdim, Gmail'den geri döndüler ama verdikleri link çalışmıyor.
Eki Görüntüle 1509066
yeni ticketmi atacağım?yeni link talep etmeye çalışabilirsiniz.
Bu attığınız ekran görüntüsü ile birlikte yeni ticket oluşturabilirsiniz.yeni ticketmi atacağım?
denedim olmuyor
hesap daha benim elime geçmedi onu görmem için giriş yapmak gerekiyorRiot Destek sitesine girin sonra Biletlerim kısmına girin, bu bilet orada gözükecektir oraya girip cevap verebilirsiniz.
Bileti, başka bir Riot hesabından şu an çalınan hesabınız için açmadınız mı? Eğer başka bir yol var ve öyle yaptıysanız tekrardan Riot Destek'e ulaşmaktan başka bir seçeneğin yok gibi.Hesap daha benim elime geçmedi onu görmem için giriş yapmak gerekiyor.
peki gmailden gelen soruyu gmailden cevaplasan dönerlermi?Bileti, başka bir Riot hesabından şu an çalınan hesabınız için açmadınız mı? Eğer başka bir yol var ve öyle yaptıysanız tekrardan Riot Destek'e ulaşmaktan başka bir seçeneğin yok gibi.
Zannetmiyorum.Peki Gmail'den gelen soruyu Gmail'den cevaplasan dönerler mi?
o zaman tekrar ticket göndereceğimZannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.