Riot Client açılmıyor

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
LoL'e bir gündür giremiyorum. Yüklenme ekranında kalıyor. Map yüklenmesi değil direkt LoL açılıyor fakat envanter vs yok yükleme işareti cıkıyor arkadaşlar vs gözükmeden sınırsız kalıyor öyle. Riot Client'in normalde açıldığını görüyordum ve fark ettim ki açılmıyor. Riot'u açmak istediğimde ise bu yazı çıkıyor. Yüksek ihtimal sorun Riot'ta fakat anlamadım hala

Dosya Ekleri

• 97589B3D-85F4-416F-B249-5AF6E732CC93.jpeg
    199,7 KB · Görüntüleme: 137
DNS ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin.
CMD programını yönetici olarak çalıştırın. Ardından vereceğim kodları tek tek yazıp enter tuşuna basın.
Kod:
ipconfig/flushdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
Bu işlemden sonra modemi ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülmezse Hextech Repair Tool adlı programı kullanabilirsiniz.

@Agah gibi aslında direkt hextechi kullanacaktım fakat nasıl çalışıyor anlamadım.
Programı kurduktan sonra fotoğrafını bıraktığım kısmı tikleyip start butonuna basın. Oyuna tekrar girdiğinizde bir patch atmaya başlayacaktır. Sorununuz muhtemelen çözülür.

Dosya Ekleri

• resim_2022-12-10_211904465.png
    694,5 KB · Görüntüleme: 136
@Agah gibi aga valla kardeşim yapıyor şu an. Her şeyi tekrar yüklüyor bu hextech sanki. Silip yükledem aynı şey olacaktı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…