Vanguard+Riot Clienti kapatın sonra sistemi yeniden başlatın. Vanguard kaaptmak ban sebebi midir bilmiyorum.Dün oyun oynarken (Bannerlord) arkada Riot'un sekme açıp kendini güncellediğini gördüm ve güncelleme inmeden kapattım. Şimdi ise açılmıyor, ne yapmalıyım?
Oyuna girmediği sürece olmamalı.Vanguard+Riot Clienti kapatın sonra sistemi yeniden başlatın. Vanguard kaaptmak ban sebebi midir bilmiyorum.
Vanguard+Riot Client'i kapatın sonra sistemi yeniden başlatın. Vanguard kaaptmak ban sebebi midir bilmiyorum.
@RypekGrief @lostchanceee hocam riotu sildim ama valorantı silemiyorum nasıl sileceğim?Riot Client açık değil zaten normalde kendini başlangıç uygulamalarında başlıyordu şimdi manuelde başlamıyor
@lostchanceee
@RypekGrief
Riot Client açık değil zaten normalde kendini başlangıç uygulamalarında başlıyordu şimdi manuelde başlamıyor.
@lostchanceee
@RypekGrief
@RypekGrief @lostchanceee hocam Riot'u sildim ama Valorant'ı silemiyorum nasıl sileceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.