Riot Client açılmıyor

şıbılipop

Picopat
Daha fazla  
Dün oyun oynarken (Bannerlord) arkada Riot'un sekme açıp kendini güncellediğini gördüm ve güncelleme inmeden kapattım. Şimdi ise açılmıyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün oyun oynarken (Bannerlord) arkada Riot'un sekme açıp kendini güncellediğini gördüm ve güncelleme inmeden kapattım. Şimdi ise açılmıyor, ne yapmalıyım?
Vanguard+Riot Clienti kapatın sonra sistemi yeniden başlatın. Vanguard kaaptmak ban sebebi midir bilmiyorum.

Vanguard+Riot Client'i kapatın sonra sistemi yeniden başlatın. Vanguard kaaptmak ban sebebi midir bilmiyorum.

Riot Client açık değil zaten normalde kendini başlangıç uygulamalarında başlıyordu şimdi manuelde başlamıyor

@lostchanceee

@RypekGrief

Riot Client açık değil zaten normalde kendini başlangıç uygulamalarında başlıyordu şimdi manuelde başlamıyor

@lostchanceee

@RypekGrief
@RypekGrief @lostchanceee hocam riotu sildim ama valorantı silemiyorum nasıl sileceğim?

Son düzenleme:

Görev Yöneticisi'nden Valorant Vanguard Riot vb. olan her şeyi kapatıp deneyin. Ardından 2 seçenek kalıyor ayarlar > uygulamalar > yüklü uygulamalar >valorant > sağdaki 3 noktadan silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…