Riot Client çok geç açılıyor

11le alakali bir sorun olabilir belki. 10a formatlayıp deneyeceğim ben bu gece hiçbir şey bulamazsam.

Bu arada Riot destek hizmetleri açıp hepsini kapat derse yapma sonra şifre yazma yeri de gidiyor ve bilgisayar açılmıyor. Tecrübeyle sabit, bana yaptirdilar.

Yanlış yerden yazmışım sanırım, Windows 11'le ilgili bir şey olabilir. Ben bu gece Windows 10'a formatlayıp deneyeceğim, eğer o zaman düzelirse sana haber ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
11le alakali bir sorun olabilir belki. 10a formatlayıp deneyeceğim ben bu gece hiçbir şey bulamazsam.

Bu arada Riot destek hizmetleri açıp hepsini kapat derse yapma sonra şifre yazma yeri de gidiyor ve bilgisayar açılmıyor. Tecrübeyle sabit, bana yaptirdilar.

Yanlış yerden yazmışım sanırım, Windows 11'le ilgili bir şey olabilir. Ben bu gece Windows 10'a formatlayıp deneyeceğim, eğer o zaman düzelirse sana haber ederim.

Denedin mi?

Düzeltebildin mi kanka bende de aynı sorun var formatla uğraşmak istemiyorum.

Kanka valla ben formatladım da düzeldi ama sen istersen biraz bekle sorun devam ederse sıfırdan Windows 11'ya da 10'a formatla düzeliyor ayrıca Riot desteğin söylediği çözüm yöntemleri hiçbir işe yaramıyor haberin olsun.

Oyunu başka bir uygulama vasıtasıyla açın. "Örneğin Game Booster ve ya var ise NVİDİA Ekran Kartı uygulaması. Nedenini bilmiyorum ancak işe yarıyor. Saçma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı