Çözüldü Riot Client silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Monkey D. Xebec

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Valorant ve LoL'ü açamıyordum. Riot Client ile ilgili sorun olduğunu düşündüm. Silmeye çalışırken tüm oyunları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Kaldırdıktan sonra hala aynı hatayı alıyordum yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm

Revo Uninstaller ile kalıntısız kaldırabilirsin. Riot'ın kendi kaldırma aracı çalışmasa bile kaldırabilirsin.

Valorant ve LoL'ü açamıyordum. Riot Client ile ilgili sorun olduğunu düşündüm. Silmeye çalışırken tüm oyunları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Kaldırdıktan sonra hala aynı hatayı alıyordum yardımcı olabilir misiniz?
Bende aynısını yaşıyorum hem açılmıyor hem silinmiyor en sonunda vazgeçtim.

Ekran Görüntüsü (19).png

dosya konumundan direk riot client dosyasını silebilirsin

Revo Uninstaller ile kalıntısız kaldırabilirsin. Riot'ın kendi kaldırma aracı çalışmasa bile kaldırabilirsin.

Çözüm
Valorant Vanguard açıksa ondan olabilir.

Sildim zaten.

Buradan sildim ama hala bilgisayarda var gözüküyor aratınca.

Bende aynısını yaşıyorum hem açılmıyor hem silinmiyor en sonunda vazgeçtim.

Şu an oynamıyor musun?
Arkadaşlar hallettim yapmanız gereken bu arkadaşın dediği program.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı