Monkey D. Xebec
Hectopat
Valorant ve LoL'ü açamıyordum. Riot Client ile ilgili sorun olduğunu düşündüm. Silmeye çalışırken tüm oyunları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Kaldırdıktan sonra hala aynı hatayı alıyordum yardımcı olabilir misiniz?
Aldığın hatayı atabilir misin?Valorant ve LoL'ü açamıyordum. Riot Client ile ilgili sorun olduğunu düşündüm. Silmeye çalışırken tüm oyunları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Kaldırdıktan sonra hala aynı hatayı alıyordum yardımcı olabilir misiniz?
Bende aynısını yaşıyorum hem açılmıyor hem silinmiyor en sonunda vazgeçtim.Valorant ve LoL'ü açamıyordum. Riot Client ile ilgili sorun olduğunu düşündüm. Silmeye çalışırken tüm oyunları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Kaldırdıktan sonra hala aynı hatayı alıyordum yardımcı olabilir misiniz?
dosya konumundan direk riot client dosyasını silebilirsinValorant ve LoL'ü açamıyordum. Riot Client ile ilgili sorun olduğunu düşündüm. Silmeye çalışırken tüm oyunları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Kaldırdıktan sonra hala aynı hatayı alıyordum yardımcı olabilir misiniz?
Valorant Vanguard açıksa ondan olabilir.
Revo Uninstaller ile kalıntısız kaldırabilirsin. Riot'ın kendi kaldırma aracı çalışmasa bile kaldırabilirsin.
Revo Uninstaller
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...www.technopat.net
Bende aynısını yaşıyorum hem açılmıyor hem silinmiyor en sonunda vazgeçtim.
Revo Uninstaller ile kalıntısız kaldırabilirsin. Riot'ın kendi kaldırma aracı çalışmasa bile kaldırabilirsin.
Revo Uninstaller
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.