Çözüldü Riot Client silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
Arkada Riot Games'e ait her şey kapalı fakat kaldırmayı denediğimde Riot Games istemcisi açık yazıyor. Görev Yöneticisi'nden kapattım. Valorant silindi fakat Client silinmiyor.

Çözüm
Evet sorunu kurcalama sonucu çözdüm. Valorant'ı nereye indirdiyseniz, örneğin benim C:/riotgames yolundaydı, bu dosyayı silip hemen Denetim Masası'ndan kaldırdım ve bu dosya zaten kaldırılmış dedi ve kaldırıldı. Sonra Riot Games'e ait her şeyi sildim ve bu kadar.
Görev Yöneticisi'nden başlangıç Riot Client'i sağ tık yaparak devre dışı bırakın sonra ise bilgisayarınız yeniden başlatın tekrar silmeyi deneyin bu sefer olur.

Onu da sildim. Revo Uninstaller'e pek güvenmiyorum çünkü kayıt defteriyle silerken bazen başka dosyaları da siliyor bu yüzden format atmak zorunda kaldım.

Sadece istemci kaldı.

Bir daha kurup silmeyi deneyeceğim. Belki olur.

Görev Yöneticisi'nden kapat arkadaşın dediği gibi sonra Denetim Masası'ndan kaldır işte kanka olmuyor mu?

Evet sorunu kurcalama sonucu çözdüm. Valorant'ı nereye indirdiyseniz, örneğin benim C:/riotgames yolundaydı, bu dosyayı silip hemen Denetim Masası'ndan kaldırdım ve bu dosya zaten kaldırılmış dedi ve kaldırıldı. Sonra Riot Games'e ait her şeyi sildim ve bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı