Riot Games mail göndermiyor

RafaaSilvaa

Picopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Dostlar uzun bir aradan sonra Valorant yükledim. Hesabımın şifresini unuttum, şifremi yenilemek istiyorum. Kullanıcı adını girince mail adresime yenileme bağlantısı gelecek diyor fakat gelmiyor. Kullanıcı adını unuttum diyorum, mail adresime kullanıcı adım gelecek diyor, gelmiyor. Kısacası Riot'la ilgili hiçbir mail gelmiyor. Hesabı 2 yıl önce Discord'da bir çocuktan aldım, hesabı geri çekmiş olabilir diye düşünüyorum. Fakat mail adresime Riot'dan mailiniz değişti diye de bildirim gelmemiş. Sanırım hesapta geri çekilmemiş. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Hayır düşmemiş fakat ticket atarsamda ilk sahibi ben olmadığım için soracakları soruları cevaplayamam.

Mail doğru hocam mail adresimde daha önceden Riot'tan gelen mailler duruyor ve doğru hesabın maili.

Hocam bir de kullanıcı adımı unuttum deyin ve ondan gelen maile bakın. Dediğiniz doğru fakat başka imkan var mı bilmiyorum.

Hayır düşmemiş fakat ticket atarsamda ilk sahibi ben olmadığım için soracakları soruları cevaplayamam.

Mail doğru hocam mail adresimde daha önceden Riot'tan gelen mailler duruyor ve doğru hesabın maili.

Hocam genelde mail konusunda sorun yaratmıyorlar ticket atsanız ilk sahibi bile bazı sorulara yanıt veremeyebilir.

Hocam bir de kullanıcı adımı unuttum deyin ve ondan gelen maile bakın. Dediğiniz doğru fakat başka imkan var mı bilmiyorum.

Yok hocam gelmiyor.

Hocam genelde mail konusunda sorun yaratmıyorlar ticket atsanız ilk sahibi bile bazı sorulara yanıt veremeyebilir.

Nasıl ticket atacağım ne yazacağım bir de çok bilgim yok yanlış bir şey yazıp hesabı patlatmak istemem çok fazla skin var.

Yok hocam gelmiyor.

Nasıl ticket atacağım ne yazacağım bir de çok bilgim yok yanlış bir şey yazıp hesabı patlatmak istemem çok fazla skin var.

Ticket atmanızı önermem. Büyük ihtimal fark ederler hesap komple gidebilir. O en son çare olsun başka şeyler deneyin, mesela 24 saat sonra tekrar denemek gibi bazen aynı gün düşmüyor yaşadım.

Ticket atmanızı önermem. Büyük ihtimal fark ederler hesap komple gidebilir. O en son çare olsun başka şeyler deneyin, mesela 24 saat sonra tekrar denemek gibi bazen aynı gün düşmüyor yaşadım.

Hocam bu sorunu neredeyse 2 aydır yaşıyorum fakat işten dolayı fırsat bulup konu açamıyordum işten ayrılınca bu sorunada el atmak istedim.

Gmail mi kullanıyorsun bilmiyorum ama "tüm postalar" sekmesine bir bak.
Ve benim gmail hesabım patlatıldığında google ile kurtarma yapamayayım diye google maillerini engellemişler, engellenmiş maillere bir bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı