Riot Games sunucular çöktü!

Tahmini ne zaman açılır?

Bir oyun daha bitti PUBG'den sonra volatantda bitti artık düzelmez. Zaten neredeyse 3 kişiden birinin hile kullandığı oyuna dönüşmüştü ve bitti galiba.
Tamamen yargıyla yaklaşmayın hocam. Valorant hâlen oynanılabilir hâlde ve biticek bir oyun gibi durmuyor.

Bir oyun daha bitti pubg den sonra volatantda bitti artık düzelmez. Zatenneredeyse 3 kişiden birinin hile kullandığı oyuna dönüşmüştü ve bitti galiba
Hocam ben şuan oynamıyorum ancak arkadaşlarım oynuyor derecesiz girseler bile 23.maçında anca hile gelmiş karşısına ve oyun esnasında ban yemiş. Bir de yakın zaman içinde Riot'a bir saldırı olmuş Valorant güncellemeleri gecikebilirmiş.

Bir oyun daha bitti PUBG'den sonra volatantda bitti artık düzelmez. Zaten neredeyse 3 kişiden birinin hile kullandığı oyuna dönüşmüştü ve bitti galiba.
Üç kişiden biri hile mi ? Valorant'ta 500 tane rekabetçi maç girmişimdir sadece 1 hileyle karşılaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…