AHM_MASTER Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Kardesim ben Riot hesabima Prime Gaming hesabi bagladim. Sonra o Prime Gaming hesabimi kaybettim. Riot hesabimdan da o Prime Gaming hesabimi cikardim. Baska bir Prime Gaming hesabi ekleyebilir miyim Riot hesabima? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
Kardesim ben Riot hesabima Prime Gaming hesabi bagladim. Sonra o Prime Gaming hesabimi kaybettim. Riot hesabimdan da o Prime Gaming hesabimi cikardim. Baska bir Prime Gaming hesabi ekleyebilir miyim Riot hesabima?
OnurAlp| Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 105 5 Kasım 2022 #2 Riot hesabının eski prime gamingle ilişkisini kestiysen yeni prime gaming hesabı bağlayabilirsin Artı 0 Eksi
KS KS AHM_MASTER Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 OnurAlp| dedi: Riot hesabının eski prime gamingle ilişkisini kestiysen yeni prime gaming hesabı bağlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi icin denediz daha once degil mi yada biliyorsunuz boyle oldugunu Artı 0 Eksi
OnurAlp| dedi: Riot hesabının eski prime gamingle ilişkisini kestiysen yeni prime gaming hesabı bağlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi icin denediz daha once degil mi yada biliyorsunuz boyle oldugunu