Riot, Mobile Legends'a dava açtı

Kastettiğim DOTA'nın ne kadar orijinal olduğu değil, LOL'ün orijinal olmadığı. Yoksa herkes biliyor DOTA'nın akıbetini. Size de iyi sosyaller.

İnşallah davayı Riot kazanır çünkü haklı olan taraf Riot Games ama geç kaldılar bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wild Rift'ten önce de vardı MLBB. Ve ayrıca bir sürü çakma oyun var, boş dava. Ve kişisel olarak MLBB, Wild Rift'ten daha iyi. Bunu yapmaya hakları yok.

Bro MLBB çok saçma oyun ya ne bileyim öyle bir garip oyunki + çoluk çocuktan geçilmiyor epik mistikden daha zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bro MLBB çok saçma oyun ya ne bileyim öyle bir garip oyunki + çoluk çocuktan geçilmiyor epik mistikden daha zor.
Evet o çok değişik, Mistik'te full herkes galiba kardeşine oynattırıyor. Çoluk çocuk kısmına ise yani... Allah'a Atatürk'e sövmenin neredeyse farz olduğu Lol'le karşılaştırılamaz bence. Şu an ben de bıraktım oynamayı sıkıldım da bana mekanikleri ve arayüzü daha iyi geliyor hâla.

Mekanik dediğin şey mi oyun başlıyor 5 dakika sonra koridorlarda kule kalmıyor. Tek çarla 5 dakikada kule itiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…