Riot mu önde yoksa Valve mi?

Valve'ın League of Legends'i geçebilecek oyunu var mı?
Dota 2, Tf 2, Portal 1 ve 2 , hf 1 ve 2 ve alyx, Left 4 dead 2

Garip garip konuşma Allah aşkına. Enayi yerine koyup para alıp duruyor sizden. Bir tane telefon numaralı doğrulama getirse bu iş zaten kökten çözülür. Gerçi senin anlamanı beklemiyorum :D
Beni tanımadan beni yargılıyor arkadaş, Yok bilmem para alıyormuş diyor ya :D Haftalık kazandığın 30 tlyle primenin parasını 10 haftada garanti çıkarıyorsun üzerine parada kazanıyorsun fakat sen bunun bir kıytırık doğrulamayla geçtiğini mi düşüneceksin fanboy kardeşim? Cs hiç bir zaman bedava olmadı olmayacakta çünkü olsa cscilerin valoya geçtiği gibi düşüş geçirir yine, Koskoca Steam'in yapımcısının düşünemediği şeyi düşünüyorsun galiba sen git Taklitçi şirketinle taklit oyunlarında pixellere para yatır kardeşim

DotA en Prime döneminde bile LoL'ün yarısı kadar kitleye ulaşamadı ne anlatıyon sen hacı ne? :D

Ne kadar aklı yok fikri olan varsa yorum yapmış abi biriniz kaynağa başvurun biriniz bilerek konuşun ya :D
Lol ne kardeşim sabah akşam lol oynayıp ben oyuncuyum yaw diye gezen tip misin? Lol oyun bile değil ergen veletlerin oyunu git biraz Hf portal falan oyna oyun gör biraz

Garip garip konuşma Allah aşkına. Enayi yerine koyup para alıp duruyor sizden. Bir tane telefon numaralı doğrulama getirse bu iş zaten kökten çözülür. Gerçi senin anlamanı beklemiyorum :D
Söyliyim ki (Hala anlamamış olabilirsin) Primela aldığım kasalar 500 tl falan ediyordu 470'e sattım nakit yaptım Enayilik buysa çok iyiymiş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı