Artık hile dolu.Riot Games önde. Çünkü oyunlarına sürekli yenilik getiriyorlar, hilelere göz açtırmıyorlar, oyuncuların sıkıntılarıyla bire bir ilgileniyorlar, Valve da uyuyo işte CS2 nin Valorantı geçeceğini sanmıyorum.
Bro kısaca anlatmak gerekirse biliyorsun ki Riot'un aksine Valve sadece birkaç oyuna odaklanan bir firma değil ve yine riot'un aksine 2-3 oyunları yok onlarca oyunları var ve bu oyunlar oyun sektörüne yön vermiş, oyun sektörüne farklı bir soluk katmış oyunlar (Half life serisi, Portal serisi, Team Fortress serisi vb). Ama fark edersen Valve herhangi bir oyununun 3. serisini hiçbir zaman çıkaramadı. Valve oyunlarında Source oyun motorunu kullanır lakin bu oyun motoru artık eskimiş bir oyun motoruydu ve Valve hem daha hızlı ve kolay bir şekilde oyun üretmek için Source 2 oyun motorunu geliştirmeye başladı ama Source 2 oyun motorunun yapımı tahmin ettiklerinden fazla uzun sürdü. Bu sebeple Source 2 oyun motoru yapılırken daha bitmemiş oyun motorundan sürekli yeni oyunlar yapmaya çalıştılar ve hepsi de gerek oyun motorunun daha hazır olmamasından gerekse farklı problemlerden dolayı iptal oldu. Yani anlayacağın hem Source 2 motorunun yapılması hem de arka planda sürekli oyun geliştirilip sürekli başarısız olunması gibi sebeplerden ötürü Valve uzun zamandır CS:GO üzerinde yoğunlaşamıyor. (Bu arada Source 2 oyun motoru 2007 yılından beri geliştiriliyor.)Arkadaşlar Valve'nin Steam'e sahip olduğunu biliyorum ama bunu CS ve Valorant üzerinden düşünün Valorant her zaman bir yenilik getiriyor oyunlarına. Bu zamana kadar Valve'nin CS2 dışında neredeyse operasyondan başka hiçbir yeniliği olmadı. Oyuna onunda getirdikleri yenilikler skin ajan falan YouTube'da Valve'nin izlenmelerine bakıyorum Riot'tan düşük Valve, neden çok ağır bir firma?
Valve 2000'lerin başından beri popülerliğini koruyor. Diğeri ise Valve'nin ne oyunu varsa araklıyorArkadaşlar Valve'nin Steam'e sahip olduğunu biliyorum ama bunu CS ve Valorant üzerinden düşünün Valorant her zaman bir yenilik getiriyor oyunlarına. Bu zamana kadar Valve'nin CS2 dışında neredeyse operasyondan başka hiçbir yeniliği olmadı. Oyuna onunda getirdikleri yenilikler skin ajan falan YouTube'da Valve'nin izlenmelerine bakıyorum Riot'tan düşük Valve, neden çok ağır bir firma?
Biri tencentin alt kolu iken diğeri en büyük oyun platformuna sahip, ayrıca Prime aldığımdan beri sadece 1 kez hile geldi (5 ay falan oldu) Oyuncu kitlesi zaten rezalet tüm troller orada ve kicklemek diye bir şey yokRiot açık ara önde. Bunu bilmemek için at gözlüğü takan bir fanboy olmak gerek ki Riot diyen kişilerin cevabına disslike atanlardan belli zaten. Valve'yi daha çok seviyorum fakat yalan yok Riot Games gerek hile koruması olsun gerek oyuncu kitlesi yenilik olsun ve en çok da bütçe olsun daha ileride. Bu arada arkadaşlar bu sadece Riot Games değil Riot Games aynı zamanda Tencent Games'e ait. Bütçesini Valve ile karşılaştırmayın bile.
Valve 2000'lerin başından beri popülerliğini koruyor. Diğeri ise Valve'nin ne oyunu varsa araklıyor.
Biri Tencent'in alt kolu iken diğeri en büyük oyun platformuna sahip, ayrıca Prime aldığımdan beri sadece 1 kez hile geldi (5 ay falan oldu) oyuncu kitlesi zaten rezalet tüm troller orada ve kicklemek diye bir şey yok.
Ne yapsın? Trollün alnında troll mü yazıyor? Hilenin alnında hile mi yazıyor ki hile hiç gelmesin troll hiç gelmesin? Zaten bu parayı 2 ayda çıkarabiliyorsunPeki neden sırf oyununa düzgün adamlar gelsin. Hile gelmesin. Troll gelmesin diye para veresin ki? Bunu Valve'nin kendisi sağlamak zorunda zaten ben katılmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.