Valve'ın gerek hikaye, gerek online bir sürü eğlenceli oyunu var. Valve zaten şuan sadece elektronik mağaza işletiyor diyebiliriz.
Ha zaten, Valve Riot'u 50 kere satın alır.
Garip garip konuşma Allah aşkına. Enayi yerine koyup para alıp duruyor sizden. Bir tane telefon numaralı doğrulama getirse bu iş zaten kökten çözülür. Gerçi senin anlamanı beklemiyorum
Beni tanımadan beni yargılıyor arkadaş, Yok bilmem para alıyormuş diyor ya Haftalık kazandığın 30 tlyle primenin parasını 10 haftada garanti çıkarıyorsun üzerine parada kazanıyorsun fakat sen bunun bir kıytırık doğrulamayla geçtiğini mi düşüneceksin fanboy kardeşim? Cs hiç bir zaman bedava olmadı olmayacakta çünkü olsa cscilerin valoya geçtiği gibi düşüş geçirir yine, Koskoca Steam'in yapımcısının düşünemediği şeyi düşünüyorsun galiba sen git Taklitçi şirketinle taklit oyunlarında pixellere para yatır kardeşim
Lol ne kardeşim sabah akşam lol oynayıp ben oyuncuyum yaw diye gezen tip misin? Lol oyun bile değil ergen veletlerin oyunu git biraz Hf portal falan oyna oyun gör biraz
Garip garip konuşma Allah aşkına. Enayi yerine koyup para alıp duruyor sizden. Bir tane telefon numaralı doğrulama getirse bu iş zaten kökten çözülür. Gerçi senin anlamanı beklemiyorum
Valorant çıktığında FPS oyunlarını ezdi geçti fakat şimdi CS 2 çıkacak ve tüm CS:GO'dan Valorant'a geçenler tekrar CS2 ile tekrar dönecek. Yani Valve önde.