R Reaktif Turşu Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:18 #1 Gelen güncellemeden sonra oyunu açtığım zaman bir süre sonra bu uyarıyı verip oyundan atıyor, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 20:25
Gelen güncellemeden sonra oyunu açtığım zaman bir süre sonra bu uyarıyı verip oyundan atıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm R R Reaktif Turşu Dün 17:50 hasotaso35 dedi: Nasıl sildiniz yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım 1. sc stop rtcore64 2. sc delete rtcore64 En sonda temp klasöründeki dosyayı sildim diye hatırlıyorum hocam.
hasotaso35 dedi: Nasıl sildiniz yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım 1. sc stop rtcore64 2. sc delete rtcore64 En sonda temp klasöründeki dosyayı sildim diye hatırlıyorum hocam.
H h4nq Yoctopat Katılım 4 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:10 #2 Bende de aynı durum var, çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS R Reaktif Turşu Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:13 #3 h4nq dedi: Bende de aynı durum var, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam evde değilim şu an eve geçince yazarım tekrardan. h4nq dedi: Bende de aynı durum var, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam CMD'den kodla silmiştim RTCore64.sys yi öyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
h4nq dedi: Bende de aynı durum var, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam evde değilim şu an eve geçince yazarım tekrardan. h4nq dedi: Bende de aynı durum var, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam CMD'den kodla silmiştim RTCore64.sys yi öyle düzelmişti.
H hasotaso35 Yoctopat Katılım 4 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:30 #4 Nasıl sildiniz yapamıyorum Artı 0 Eksi
H h4nq Yoctopat Katılım 4 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:47 #5 hasotaso35 dedi: Nasıl sildiniz yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Ben de silmeyi başaramadım. CMD işe yaramadı. Birkaç saat bekledim kendi kendine düzeldi oyun. Artı 0 Eksi
hasotaso35 dedi: Nasıl sildiniz yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Ben de silmeyi başaramadım. CMD işe yaramadı. Birkaç saat bekledim kendi kendine düzeldi oyun.
KS KS R Reaktif Turşu Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #6 hasotaso35 dedi: Nasıl sildiniz yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım 1. sc stop rtcore64 2. sc delete rtcore64 En sonda temp klasöründeki dosyayı sildim diye hatırlıyorum hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
hasotaso35 dedi: Nasıl sildiniz yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım 1. sc stop rtcore64 2. sc delete rtcore64 En sonda temp klasöründeki dosyayı sildim diye hatırlıyorum hocam.