Riot smurf hesapları engelleyebilir mi?

DrBlaiseSA

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58-76m7
Intel Core i9-12900H
Rtx 4060 (laptop)
Ram:16
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba bir kişi maçımızı sabote etti (dereceli maç) fakat onun smurf hesap olduğunu söyledi. Biz report etsek de o normal hesap ile oynayacak. Ve ceza almayacak. Riot bunu engelleyebilir mi? Bir bilgisi olan varsa yardım etsin.

Merhaba bir kişi maçımızı sabote etti (dereceli maç) fakat onun smurf hesap olduğunu söyledi. Biz report etsek de o normal hesap ile oynayacak. Ve ceza almayacak. Riot bunu engelleyebilir mi? Bir bilgisi olan varsa yardım etsin.

Riot bunun tespitini yapamaz her yeni açılan hesabı incelemesi gerekir.

aslında bir yöntem var her hesap için Telefon Numarası isterse bu sorun dahada azalır

Engellemenin tek yolu hesap açarken kimlik kartı kullanmak ve her kimliğe 1 adet hesap açılması olacaktır. Bunu da yapacaklarını düşünmüyorum her ne kadar panel mevzusu halen daha süregelen bir tehdit iken böyle bir sistem getirmeleri bu işi daha kolay hale getirecektir.

Engellemenin tek yolu hesap açarken kimlik kartı kullanmak ve her kimliğe 1 adet hesap açılması olacaktır. Bunu da yapacaklarını düşünmüyorum her ne kadar panel mevzusu halen daha süregelen bir tehdit iken böyle bir sistem getirmeleri bu işi daha kolay hale getirecektir.
+ Olarak kendi oyuncu sayıları düşecek. Valorant oynayanların kitlesi genel olarak 10-13 yaş aralığında olduğu için kimlik doğrulama geldiğinde ban yiyecekler Riot'ta bunu istemez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı