Riot Vanguard açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
İstanbul
İstemciye girdiğimde "lütfen yeniden başlat" yazıyor. Yeniden başlattım. Windows Update'leri yaptım. Ekran kartı driver kurdum. İnternette ki çoğu şeyi denedim ama hala aynı.
Vanguard"ı açmaya çalıştığımda ise
Capture.PNG

Uygulamalar böyle.
Capture.PNG

Son düzenleme:
Ticket yerinden yeni mesaj geldi. Dediklerini deniyorum şimdi.

Selamlar! ^^

Bilgisayarını yeniden başlatmana rağmen oyunun tekrar yeniden başlatmanı istemesinin ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayabiliyorum. Şu sıralarda böyle bir sorun var ve geliştirici ekibimize ilettik, onlar da üzerinde çalışıyorlar. O zamana kadar aşağıda anlatacaklarımı deneyebilirsin. Eğer bunlarda sorununu çözmezse bizim tarafımızdan çözülmesini beklemen gerekiyor. Hadi gel seninle bir kaç çözüm deneyelim. Uzun görünebilir ancak merak etme, adım adım anlatacağım her şeyi.

Öncelikle herhangi bir antivirüs programı yüklüyse bunları geçici olarak sisteminden tamamen kaldırarak bilgisayarını yeniden başlatmanı isteyeceğim senden.
>
Not: Bilgisayarını kapatıp açmak ile yeniden başlatmak aynı şeyler olmadığı için, lütfen Başlat menüsünden "Yeniden Başlat" seçeneği ile veya Riot Vanguard simgesinin üzerindeki yeniden başlatma seçeneği ile yeniden başlat.

Şimdi de gel bir ayarı kontrol edelim. Senden Görev Yöneticisi'ni açmanı istiyorum. Bunu başlat çubuğuna sağ tuşla tıklayarak veya Ctrl + Alt + Del tuşlarına aynı anda basarak karşına çıkan menüden açabilirsin. Sonrasında;
>
- Üst tarafta gördüğün sekmelerden Başlangıç sekmesine tıkla.
- Burada Vanguard'ın başlangıçta açıldığına emin ol lütfen.
- Bilgisayarını yeniden başlat şimdi de.

---

Bilgisayarını yeniden başlattığında her şeyin yolunda olması gerekiyor; fakat bir aksilik daha yaşarsan, bir dosyayı silmeni isteyeceğim senden. Dosyanın konumunu ve ismini aşağıya bırakıyorum:
>
C:\Windows\vgkbootstatus.dat

Not: C:\Windows\ içerisinde başka bir dosyaya dokunma lütfen.

---

Eğer sorunu devam edecek olursa bir ayarı kontrol etmeni rica edeceğim. Windows tuşuna ve aynı anda R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç lütfen. Sonrasında;
>
- msconfig yazarak Enter tuşuna bas,
- "Hizmetler" seçeneğine tıkla,
- Burada bulunan "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretle,
- Listeden vgc isimli hizmeti bul ve başındaki kutunun işaretli olduğundan emin ol,
- "Uygula"ya ve daha sonra "Tamam"a tıkla,
- Bilgisayarını yeniden başlat.

Sonrasında da modemini ve router'ını 5 dakika kapalı tutup açtıktan sonra bir deneme yap. Sonrasında da belirttiğim gibi eğer sorunun çözülmezse de bizim tarafımızdan çözülmesini beklemen gerekiyor.

Anlayışın için teşekkürler. ♥
VestoLorde
Riot Games Oyuncu Destek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı