Riot Vanguard başlatılırken sistem aşırı CPU kullanıyor

_Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Yaşadığım sorunu hala anlamış değilim.

Önceden konu açmıştım birisi Riot Vanguard'ın başlatılmaması ile ilgili diğeri ise System'in çok fazla CPU kullandığıyla ilgili.

Az önce bir şey fark ettim.
Riot Vanguard'ı silmiştim oynayamıyorum diye az önce tekrar yükledim Valorant'a girdim ve aynı hatayla karşılaştım başlatılamıyor ile ama bir şey fark ettim. Vanguard başlatılıyor yazısındayken System %50 CPU kullanıyor ve bu Vanguard çalışmaya başlayınca System'in %6'larda CPU kullandığını gördüm. Çok garip bir durum. Ne yapacağım bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar size zahmet yardımcı olabilir misiniz?

Sistemim.
AMD A6 6400k.
8 GB RAM.
120GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Herhangi bir uygulama başlatılırken sistem kullanımı tabiki artacak.

Riot Vanguard'ı sildiğinizi söylemiştiniz, komple Riot'u silmeyi denediniz mi? Valorant varsa, LoL varsa onlar da dahil.

Bütün hepsini silip denememiştim LoL dışında yani deneyeceğim sağ ol.

Tekrardan merhaba hocam 1-2 gün önce dediğinizi yaptım sonuç işe yaradı 1-2 gün rahat oynadım ama maalesef bugün sorun hala devam ediyor Riot Client'i açtığımda vgc başlatılıyor yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…