_Mustafa
Kilopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar.
Yaşadığım sorunu hala anlamış değilim.
Önceden konu açmıştım birisi Riot Vanguard'ın başlatılmaması ile ilgili diğeri ise System'in çok fazla CPU kullandığıyla ilgili.
www.technopat.net
www.technopat.net
Az önce bir şey fark ettim.
Riot Vanguard'ı silmiştim oynayamıyorum diye az önce tekrar yükledim Valorant'a girdim ve aynı hatayla karşılaştım başlatılamıyor ile ama bir şey fark ettim. Vanguard başlatılıyor yazısındayken System %50 CPU kullanıyor ve bu Vanguard çalışmaya başlayınca System'in %6'larda CPU kullandığını gördüm. Çok garip bir durum. Ne yapacağım bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar size zahmet yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim.
AMD A6 6400k.
8 GB RAM.
120GB SSD.
Yaşadığım sorunu hala anlamış değilim.
Önceden konu açmıştım birisi Riot Vanguard'ın başlatılmaması ile ilgili diğeri ise System'in çok fazla CPU kullandığıyla ilgili.
Çözüldü: Windows 10 System %50 CPU kullanıyor
Selam arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda Görev Yöneticisi %50 CPU kullanıyor ve oyunlarda FPS düşüşüne falan sebep oluyor. Ne yapabilirim? Sistem özelliklerim. AMD A6 6400k. 8 GB RAM. 120GB SSD.
Valorant "VAN 57" hatası
Hepinize selam arkadaşlar. Valorant oyunu sıkıntısız oynardım ama şu sıralar hep bu hatayı alıyorum oyun oynayamıyorum. Sorunum ya yeniden başlatma ya da van 57 hatası oluyor. Peki nasıl oluyor? Bilgisayarı acıyorum Görev Yöneticisi'nden direkt hizmetlerden vgcye bakıyorum çok geç başlıyor...
Az önce bir şey fark ettim.
Riot Vanguard'ı silmiştim oynayamıyorum diye az önce tekrar yükledim Valorant'a girdim ve aynı hatayla karşılaştım başlatılamıyor ile ama bir şey fark ettim. Vanguard başlatılıyor yazısındayken System %50 CPU kullanıyor ve bu Vanguard çalışmaya başlayınca System'in %6'larda CPU kullandığını gördüm. Çok garip bir durum. Ne yapacağım bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar size zahmet yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim.
AMD A6 6400k.
8 GB RAM.
120GB SSD.
Son düzenleyen: Moderatör: