Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 8 Haziran 2021 #1 Yeni bir monitör aldıktan sonra Valorant'ı ne zaman açsam artık çöküyor. Sebebi nedir?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #2 Çökmekten kastın mavi ekran mı? Yoksa başka bir hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
Goreng Picopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Valorant desteğin bu konudaki yazısı Artı 0 Eksi
KS KS Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 8 Haziran 2021 #4 Critness dedi: Çökmekten kastın mavi ekran mı? Yoksa başka bir hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Vanguard çöküyor. Mavi ekran yok. Goreng dedi: Valorant desteğin bu konudaki yazısı Genişletmek için tıkla... Benim sorunum ile ilgili bir yazı yok. Hata budur. Artı 0 Eksi
Critness dedi: Çökmekten kastın mavi ekran mı? Yoksa başka bir hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Vanguard çöküyor. Mavi ekran yok. Goreng dedi: Valorant desteğin bu konudaki yazısı Genişletmek için tıkla... Benim sorunum ile ilgili bir yazı yok. Hata budur.
Enes KAYADELEN Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #5 Alpigo dedi: Vanguard çöküyor. Mavi ekran yok. Benim sorunum ile ilgili bir yazı yok. Eki Görüntüle 1060115 Hata budur. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı ben de alıyorum. Düzeltebildin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Alpigo dedi: Vanguard çöküyor. Mavi ekran yok. Benim sorunum ile ilgili bir yazı yok. Eki Görüntüle 1060115 Hata budur. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı ben de alıyorum. Düzeltebildin mi?
KS KS Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 8 Haziran 2021 #6 Enes KAYADELEN dedi: Aynı hatayı ben de alıyorum. Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dediğim gibi yeni monitör alınca oldu. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Enes KAYADELEN dedi: Aynı hatayı ben de alıyorum. Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dediğim gibi yeni monitör alınca oldu. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
Enes KAYADELEN Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #7 Alpigo dedi: Hayır dediğim gibi yeni monitör alınca oldu. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onu bende denedim işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Alpigo dedi: Hayır dediğim gibi yeni monitör alınca oldu. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onu bende denedim işe yaramadı.
KS KS Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 8 Haziran 2021 #8 Enes KAYADELEN dedi: Onu bende denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bende de çalışmadı. Artı 0 Eksi