Riot Vanguard güvenli midir?

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba abilerim, Valorant'ı indirdiğimden beri aklıma bir soru takıldı. İnternette Vanguard'ın güvenli olmadığı ve silinmediği yazıyor, acaba format atsam bu Vanguard silinir mi? Sizce silinmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sorun olmaz. İstediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz (Devre dışı olduğu zaman tekrar açmadığınız sürece Valorant'a giremezsiniz). İstediğiniz zamanda tamamen silebilirsiniz.

Peki bişey sormak istiyorum, (cevaplarınız için teşekkürler) normalde ben vanguardı uygulama tepsisinde görüyordum, ama kardeşim büyük ihtimal oradan hide tray kısmına tıkladı şuanlık yok riot client gözüküyor, nasıl geri getireceğim acaba ._.

Peki bişey sormak istiyorum, (cevaplarınız için teşekkürler) normalde ben vanguardı uygulama tepsisinde görüyordum, ama kardeşim büyük ihtimal oradan hide tray kısmına tıkladı şuanlık yok riot client gözüküyor, nasıl geri getireceğim acaba ._.
Bilgisayarı yeniden başlatınca düzelecektir.

Bilgisayarı yeniden başlatın veya direkt oyuna girin arkada çalışmaya devam ediyordur zaten.

Şuan yeniden başlattım valoranta girdim uygulama tepsisinde yok ama görev yöneticisinde var, şimdi ben görev yöneticisinden kapasam uygulama tepsisinde kapamış gibi mi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı