Riot Vanguard nasıl silinir?

EVANESCENCE

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek
Arkadaşlar, ben zamanında Valorant indirmiştim. Haftalar önce Valorant'ı sildim. Ama silmeme rağmen Riot Vanguard adlı silinmeyen bir klasör kaldı. Klasörün içinde Logs adında farklı bir klasör var. Her geçen gün metin belgesi sayısı artıyor. Ben bu klasörü ilk fark ettiğim zaman Logs klasöründe 1 tane metin belgesi vardı. Bugün tekrar bir baktım, 15-20 tane olmuş. Silmeye çalışınca ise bu dosya System üzerinde açık olduğu için silinmiyor diyor. Bu lanet olasıca şeyi nasıl sileceğim?

Programlar ve Özellikler bölümünde Riot Vanguard yok bu arada.

Arkadaşlar, ben zamanında Valorant indirmiştim. Haftalar önce Valorant'ı sildim. Ama silmeme rağmen Riot Vanguard adlı silinmeyen bir klasör kaldı. Klasörün içinde Logs adında farklı bir klasör var. Her geçen gün metin belgesi sayısı artıyor. Ben bu klasörü ilk fark ettiğim zaman Logs klasöründe 1 tane metin belgesi vardı. Bugün tekrar bir baktım, 15-20 tane olmuş. Silmeye çalışınca ise bu dosya System üzerinde açık olduğu için silinmiyor diyor. Bu lanet olasıca şeyi nasıl sileceğim?

Programlar ve Özellikler bölümünde Riot Vanguard yok bu arada.
RING-0'da çalışmanın zararları, CCleaner gibi toollar ile deneyebilir misin?

Arkadaşlar, ben zamanında Valorant indirmiştim. Haftalar önce Valorant'ı sildim. Ama silmeme rağmen Riot Vanguard adlı silinmeyen bir klasör kaldı. Klasörün içinde logs adında farklı bir klasör var. Her geçen gün metin belgesi sayısı artıyor. Ben bu klasörü ilk fark ettiğim zaman logs klasöründe 1 tane metin belgesi vardı. Bugün tekrar bir baktım, 15-20 tane olmuş. Silmeye çalışınca ise bu dosya System üzerinde açık olduğu için silinmiyor diyor. Bu lanet olasıca şeyi nasıl sileceğim?

Programlar ve özellikler bölümünde Riot Vanguard yok bu arada.

Görev yöneticisinde Vanguard kapatıp silin.

Revo Uninstaller da silmiş gibi gösterdi ama silmedi.

Sildikten sonra bazı dosyaların silinmesi için sistemi yeniden başlatmalısınız gibi bir mesaj veriyordu. Ben zamanında direkt silmiştim bu şekilde. O halde alternatif çözümler için diğer arkadaşların kollarına bırakıyorum sizi...

Sildikten sonra bazı dosyaların silinmesi için sistemi yeniden başlatmalısınız gibi bir mesaj veriyordu. Ben zamanında direkt silmiştim bu şekilde. O halde alternatif çözümler için diğer arkadaşların kollarına bırakıyorum sizi...
Evet hocam, gördüm onu. Ve yeniden başlattım, ama hâlâ duruyor.

Evet, işe yaramadı.

Revo Uninstaller da silmiş gibi gösterdi ama silmedi.

Görev yöneticisinde, ayrıntılar kısmında vs. Vanguard yok.

Hizmetler kısmından kapatın. Hizmetler kısmında Vanguard'ın adı "vgc"dir. Oyun bazen error verdiği zaman vgc kapatıp açardık sonra düzelirdi. Sonsuza kadar kapatıp silebilirsiniz.

Hizmetler kısmından kapatın. Hizmetler kısmında Vanguard'ın adı "vgc"dir. Oyun bazen error verdiği zaman vgc kapatıp açardık sonra düzelirdi. Sonsuza kadar kapatıp silebilirsiniz.
Ona baktım hocam hizmetler kısmından, zaten kapalıymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı