Çözüldü Riot Vanguard'ı silmenin tek yolu format mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Riot Vanguard'ın her 10 saniyede SS aldıgını duydum LoL oynamak istiyorum ama Vanguard beni korkutuyor ve aynı zamanda baska forumlarda Vanguard'ı silmenin tek yolunun format olduğunu da duymuştum. Tek merak ettiğim Vanguard'ı silmenin format dışında yolu var mı?

Hayir, Vanguard sadece oyun ıcınden SS alıyor diye bılıyorum ben. Program files klasöründen Vanguard'ı bulup silin. Bu kadar.

Merhaba Riot Vanguard'ın her 10 saniyede SS aldıgını duydum LoL oynamak istiyorum ama Vanguard beni korkutuyor ve aynı zamanda baska forumlarda Vanguard'ı silmenin tek yolunun format olduğunu da duymuştum. Tek merak ettiğim Vanguard'ı silmenin format dışında yolu var mı?

Vanguard yoksa LoL'de yok ama Revo Uninstaller deneyebilirsiniz.

Hocam haklısınızda format atalı daha sadece 2-3 ay oldu biraz korkuyorum açıkçası.

Hayir, Vanguard sadece oyun ıcınden SS alıyor diye bılıyorum ben. Program files klasöründen Vanguard'ı bulup silin. Bu kadar.

Hayır maalesef spyware gibi kapalı tutmadığınız sürece 10 saniyede bir SS alıyor.

Hocam Vanguard olmadan LoL, Valorant falan oynanmıyor ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı