Merhaba arkadaşlar, bu aralar Ripple almayı düşünüyorum. Bir kaç araştırma yaptım ama siz değerli üyelerin de yorumunu almak isterim. Sizce yatırım yapmaya değer bir para birimi mi?
Uzun vadede düşünüyorum, paramı yatıracağım ve uzun bir süre ellemeyeceğim. Galiba Ripple en doğrusu oluyor bu durumda. Benim de araştırmalarım bu yöndeydi zaten, teşekkür ederim.Kısa vadede paranı katlamak istersen ripple ile bunu başaramazsın. Fakat ben ripplelerimin hepsini hold yani bekletirim dersen 1-2 yıla yaptığın kârı sen hesaplayamazsın.Şimdi soruna gelecek olursak ripple geleceği olan bir para zaten son 1 ayda kripto para sıralamasında ethereum'u geçerek 2.lik koltuğuna rekor artışlar sağlayarak geldi. Fakat vaktim kısıtlı, hemen katlamam lazım dersen TRON para birimi kısa vadede fazla para kazandıracak diye düşünüyorum. Uzun vadede TRON ve Ripple ile kesinlikle katlarsın. Boşver TRON'u dersen ripplede seni güldürür. Ben sadece fikirlerimi söylüyorum. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İşe giriştiğinde yapmaman gerekenleri söyleyeyim.Uzun vadede düşünüyorum, paramı yatıracağım ve uzun bir süre ellemeyeceğim. Galiba Ripple en doğrusu oluyor bu durumda. Benim de araştırmalarım bu yöndeydi zaten, teşekkür ederim.
Hangi siteden alacağıma karar vermedim, şuan için hangi para birimine yatırım yapacağımı düşünüyordum. Sizin önereceğiniz bir site var mı?İşe giriştiğinde yapmaman gerekenleri söyleyeyim.
1- Sürekli paranı bekletmelisin. Ufak düşüş yükselişte al-sat yapmamalısın. Al-sat herkesin yapabileceği birşey değil. Al-sat zarara götürür. Ripplenin düştüğünü görsen bile hiç ellemeden bekletmek sana zarar ettirmez.
2-Biraz düşüş yaptığında panik satış yapmamalısın. Bazı düşüşler yükselişlerin habercisidir ne olduğunu anlamazsın.
3-Ripplenin yeni projesi bomba gibi. Yatırımcılar yakında açıklanır diye umuyoruz. Bu temelle yükselişe geçmemesi için bir sebep yok.
Bir sorum olacak. Hangi siteden ripple alacaksın?
Peki TRON ($TRX) hakkında ne düşünüyorsunuz?Cex.io üzerinden akşam alıp sabah satarak kar elde ettiğim bir kripto para. Geleceği var![]()
Gerçekten çok sevdiğim bir coin Ripple çünkü gerçek bir soruna çözüm sunuyor. "Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication" yani SWİFT işlemini kolaylaştırıyor. Nedir SWİFT? Dünyadaki bütün bankalar arasında fon transferi için kullanıyor kısaca. Ama bu sistem baya eskı 1970'lerden kalma. Bugünüzde hem çok yavaş işliyor hem de komisyon oranları çok fazla. Ayrıca Ripple şu anda dünyadaki bir çok önemli bankalar ile anlaşmış durumda. Yani geleceği çok açık bir coin.
@mustafazkn2123
Tron'un elle tutulur hiçbir tarafı yok. Sundukları teknoloji çok matah bir şey değil. Sitesindeki whitepaper bile başka coinlerin whitepaperlarından araklanma. Kısa vade de kazandırır ama uzun vade de Tron kesinlikle ölecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.