Rise of the Tomb Raider DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG Hatası

Ufuk Kaynar

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Gördüğünüz hatayı alıyorum, GTX560 SE ile oynuyordum hiçbir sorun çıkmıyordu. Bunun için Windows 8.1'den Windows 10 geçtim ama sonuç aynı. Nedeni ne yardımcı olacak çözecek birileri var mı? Diğer sistem bileşenleri;

• Q9550
  • 8GB DDR3
  • MSI G41M-S01

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin oyunu çalıştırabilecek kadar kaynağa sahip değil diyor. Hata koduna baktığımda ekran kartının aşırı yükten çöktüğünü tahmin ediyorum. Kartın frekanslarını bi 100 Mhz aşağı çekip öyle dene.

Sürücü de güncel olmalı tabi.

GTX560 SE gibi bir kartta medium ayarlarda takılmadan oynuyorken, GTX580 gibi bir kart ile Lowest ayarlarda bu hatayı veriyor. MSI Afterburner ile frekansı aşağı çeksem dediğiniz olur mu?

772Mhz'den 680Mhz'ye çektim ama maalesef tekrar aynı hatayı aldım..

Hangi directx ayarıyla oynuyorsunuz eğer dx12 seçiliyse dx11 olarak değiştirmeyi dener misiniz ?

Ekstra voltaj derken Recep abi? Çekirdek frekansını mı arttırayım? Bu işlemleri MSI Afterburner ile yapıyorum bu arada bilginiz olsun.

Böyle birşey yaptım, olası bi sıcaklıktan dolayı sorun çıkmaması içinde fanı tam devir açtım. Umarım düzelir.

Sanırım oldu gibi, biraz daha test edip tekrar yazacağım kesin çözüldüğü gibi. İlk bölümde atıyordu şimdi atmadı 2.bölüme geldim fakat GPU Sıcaklığı 90 dereceleri gördü. Donanıma bi zarar verir mi?

Maalesef düzelmedi, biraz oynuyor ama sonra tekrar aynı hatayı veriyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…