RiseClient ve SonOyuncu Client Ekran Kartını Görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

OgulcanUzun

Centipat
Daha fazla  
GTX960M ve Intel HD Graphics 530 grafik kartım var RiseClient veya SonOyuncu Client'e girdiğim zaman grafik kartını algılıyor sadece. NVIDIA Denetim Masası'ndan ve grafik ayarlarından yüksek performanslı ekran kartını seçtim ikisinde de ama yine de sonuç vermedi + olarak ekran kartım çok iyi değil fakat normal Minecraft'ta girdiğim zaman bile çok fazla FPS alamıyorum (45 60 arası) GTX960M ekran kartımı görmesine rağmen i7-6700HQ işlemci ve 16 GB RAM var bunun hakkında da bir bilginiz varsa söylerseniz sevinirim hocam.

GTX960M
Intel HD Graphics 530
i7-6700HQ 2.60GHz
16 GB RAM

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 176
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    39,4 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlatıcıları değil, Java Runtime'ı yüksek performansa almanız gerekiyor.

Oyunu başlatın, ardından Görev Yöneticisi'nde görünen Java Runtime Client'e sağ tıklayıp Dosya konumuna git seçeneğine tıklayın. Açılan pencerenin yolunu kopyalayın, attığınız ilk resimdeki Ayarlar'a gidip Göz At seçeneğine tıkladıktan sonra koplayadığınız yolu yapıştırın. Oradaki klasörde javaw.exe'yi ekleyip Yüksek Performans moduna alın.

Başlatıcıları değil, Java Runtime'ı yüksek performansa almanız gerekiyor.

Oyunu başlatın, ardından Görev Yöneticisi'nde görünen Java Runtime Client'e sağ tıklayıp Dosya konumuna git seçeneğine tıklayın. Açılan pencerenin yolunu kopyalayın, attığınız ilk resimdeki Ayarlar'a gidip Göz At seçeneğine tıkladıktan sonra koplayadığınız yolu yapıştırın. Oradaki klasörde javaw.exe'yi ekleyip Yüksek Performans moduna alın.
dediğiniz zaten seçiliydi yeniden kaldırdım yine seçtim yine olmadı

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 96
@OgulcanUzun
Görev Yöneticisi'nde görünen runtime o mu? Başlatıcının ayarlarında farklı bir runtime seçili olabilir.
oyunu başlattığım zaman görev yöneticisinde gözüken bu
@OgulcanUzun
Görev Yöneticisi'nde görünen runtime o mu? Başlatıcının ayarlarında farklı bir runtime seçili olabilir.
hocam öncelikle kusura bakmayın önceden de bu sorunu yaşamıştım grafik kartından açıyordu çünkü. Dikkatimden kaçmış oyunu şu an sadece işlemciden açıyor oyunun içinden f3 tuşunda gözükmesi lazım normalde ama ne grafik kartı ne de harici ekran kartı gözüküyor sadece işlemciden açılıyor oyun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı