Risk almayı sever misiniz?

Hocam risk derken kızlarla konuşmalarda vs sosyal hayatı kast ettiğini düşünüyorum konu sahibinin para kazanmak veya ticaretten yürümek istersende risk almak zorundasın önemliden kastınız nedir?

Hayatınızı değiştirebilecek konularda. Kariyer, aşk vs. kişiye göre değişir bu önem konusu.

Benim için ailedir mesela, kariyerdir. İyi bir işim varken daha iyisini riski göze alıp tercih etmem. Ailemi riskli bir durumda asla kullandırtmam mesela.

Hayatınızı değiştirebilecek konularda. Kariyer, aşk vs. kişiye göre değişir bu önem konusu.

Benim için ailedir mesela, kariyerdir. İyi bir işim varken daha iyisini riski göze alıp tercih etmem. Ailemi riskli bir durumda asla kullandırtmam mesela.

Hocam herkes kendi açısından doğru olanı yapmalı ben 16 yaşında birisi olarak imkansız kişilerle konuşuyorum veya onlarla arkadaşlık kurmaya çalışıyorum kariyer derken şu an mantıken bana gelen bir bir para akışı olmadığı için riskli şeyler düşünebiliyorum ancak hayatını kurmuş ve mutlu olan bir insanın risk alması bence de saçma gençler için biraz daha önemli bir risk alınacaksa bireysel bir risk alınmalı.

İşin ucunda ne olduğuna bağlı. Önemsiz şeylerse severim ama önemliyse riske gerek yok.

Risk almadan büyüyemezsin, diye karşınıza çıkan salak saçma Reels videolarını unutun arkadaşlar. Dünya gerçek bir yer, sanaldaki gibi değil. Risk dediğimiz şey öyle kolay değil.

Hocam bir de gusül abdesti alıp deneyin.

Hocam risk derken kızlarla konuşmalarda vs sosyal hayatı kast ettiğini düşünüyorum konu sahibinin para kazanmak veya ticaretten yürümek istersende risk almak zorundasın önemliden kastınız nedir?

Hayır ağırlıkla para kazanma kısmından bahsediyorum mesai saatlerinden falan bahsediyorum bazen dobra olmak iyidir.

Risk almaktan kastınız nedir? Hayatımda sürekli risk alıyorum diyenler bana samimi gelmiyor.

Mesela düzenli işinizden bir anda istifa edip ya da size yapılan bir haksızlık terbiyesizlik karşısında ezilmeyip altta kalmayıp istifa edip başka maaşı fazla veya mesai saatleri daha düşük bir iş bulmak. Patrondan açık açık dobra bir şekilde zam istemek.

Son düzenleme:
Türkiye'de yaşıyoruz ve aslında sokakta yürürken de bir risk almış oluyoruz... Herkes risk alıyor.

@egerdn, aslında kimse risk almayı sevmez. Hayatın zorunlulukları vardır ve hayat, risk alma zorunluluğunu kişiye bırakır. Kimse konfor alanının dışına çıkmak istemez ama bazen mecburiyetten risk almak gerekir.

@egerdn, aslında kimse risk almayı sevmez. Hayatın zorunlulukları vardır ve hayat, risk alma zorunluluğunu kişiye bırakır. Kimse konfor alanının dışına çıkmak istemez ama bazen mecburiyetten risk almak gerekir.

Ben biraz keyfi risk alıyorum psikopatım galiba umarım bir gün popomda patlamaz.

Literally
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

No risk no ferrari :D

Şaka bir yana ben risk almayı sevmem. Garantiye oynayarak fazla kazanmanın her zaman yolunu bulurum. Kaybettiğimin telafisini yapabileceksem risk alabilirim.

Örneğin bir projede çalışıyorken bir sistem mantıklı gelmiştir, denemek parça kaybına yol açacaksa ama parça alabileceksek o riske girerim. Yoksa daha az verimli bile olsa garantiyi tercih ederim. Örneğin motor %90la değil, %80le çalışsın. Motor alamayacaksam ne gerek var riske.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı