Risk benzeri masa oyunu yapımı

Konum sizce Birinci Cihan mı olsun, ikinci mi yoksa soğuk savaş mı?

• Birinci Cihan Harbi

• İkinci Cihan Harbi

• Soğuk Savaş

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Alb.Bgr

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, konum bu. Birinci cihan harbi temalı bir risk yapmak için sizlerden fikir istiyorum. Malum, ekonomik durum beni satın almaya değil, yapmaya itti. Zaten memleketimizde de satılmıyor.
  • Malzeme ne olmalı? Aklımda olan fikir şu: Küçük asker oyuncaklarından almak suretiyle yapmak istiyorum. Ayrıca bunlar için dönemin silahlarından olan tank, uçak, zeplin, top, gemiler ve siper için nasıl bir şeyler yapmalıyım? Aslında siper için aklımdaki fikir bir pipetin etrafına tel dolamak suretiyle jiletli tel benzetmesi yapmayı düşünüyorum.
  • Oynanış nasıl olmalı? Oyun d&d'deki gibi bir mantık üzerinden ilerleyecek, yani zarlar çok önemli. Askerlerin savunma, saldırı ve hareket puanları nasıl olmalı?
  • Haritayı nasıl yapmalıyım?
  • Oyuna heyecan katmak adına Monopoly'de olduğu gibi kötü ve iyi şans kartları olacak, bazı başlık önerebilir misiniz?
  • Ben askerleri, tankları nereden almalıyım?
Cevaplayan herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı iletir, ömürlerinin daim parlak ve muzaffer olmasını temenni ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı