BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Silmek yerine benim dediğimi yapın. Sorununuz ortadan kaybolacaktır.Hayır
Hocam sistemin bozulmasını istemiyorum sorun olmaz mı?
Silmek yerine benim dediğimi yapın. Sorununuz ortadan kaybolacaktır.Hayır
Hocam sistemin bozulmasını istemiyorum sorun olmaz mı?
Size güvenip siliyorumHayır bir sorun yaşamazsın.
Şuan 1-2 program crackli ancak sorun olur mu.Aynısı bana da olmuştu. Önceden herhangi bir programı crackli yüklediyseniz oluşabiliyor. Şuradaki yönergeleri uygularsanız düzelir: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/972034/how-to-reset-the-hosts-file-back-to-the-default
Zamanında @24099 bana bu konu hakkında yardım etmişti.![]()
Hocam isterseniz yukarıda ki arkadaşın dediğini yapın. Uzun zaman önce böyle bir şey yaşadığımda sildiğimde düzelmişti. Ancak dediğim gibi uzun zaman önceydi. Yanlış hatırlıyor olma ihtimalime karşı yukarıda ki arkadaşın söylediğini yapmanız daha mantıklı olacaktır.Size güvenip siliyorum
Mümkünse crackli programlar yerine ücretsiz alternatiflerini kullanın veya satın alın. Belki crack bozulabilir çünkü.Size güvenip siliyorum
Şuan 1-2 program crackli ancak sorun olur mu.
Sağlam edit programı bulamadım. Öneriniz var mı?Mümkünse crackli programlar yerine ücretsiz alternatiflerini kullanın veya satın alın. Belki crack bozulabilir çünkü.
DaVinci Resolve. Gerçi bunu farklı bir konu olarak açmanız gerekiyordu ama neyse. Hosts dosyasını ne yaptınız?Sağlam edit programı bulamadım. Öneriniz var mı?
Şuan sizin dediğiniz sayfadan yapıyorum kopyaladım dosya ismini "hosts" yaptım.DaVinci Resolve. Gerçi bunu farklı bir konu olarak açmanız gerekiyordu ama neyse. Hosts dosyasını ne yaptınız?
İşlemi bitirdiğinizde Malwarebytes ile tekrar tam tarama yapın. Sonuç olarak büyük ihtimal hiçbir şey çıkmaz.Şuan sizin dediğiniz sayfadan yapıyorum kopyaladım dosya ismini "hosts" yaptım.
İşlemi bitirdiğinizde Malwarebytes ile tekrar tam tarama yapın. Sonuç olarak büyük ihtimal hiçbir şey çıkmaz.
Cortana kullanmak zorunda değilsiniz. Elinizle de yapabilirsiniz.
- Cortana'yı kullanarak %WinDir%\System32\Drivers\Etc'ı arayın ve ardından Dosya klasörü simgesini seçin. Cortana ülkeniz kullanılmıyor diyor. Bilgisayar kısmından girince Drivers da Etc dosyası yok. Gizli ögeleri göster açık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.