Ritalin çarpıntı yaptı

80derecekolonya

Kilopat
Selam 19 yaşında ve 90 kiloyum, bugün Ritalin 10 mg hap aldım ve yuttuktan 40-50 dakika sonra aşırı çarpıntı başladı. Sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi vuruşlarını çok net şekilde hissediyorum. Yan etki olarak çarpıntı yapabildiğini biliyorum ama bu denli şiddetli çarpıntı yapması normal mi? Biraz korktum açıkçası. Normalde koşu yaparken veya bisiklet sürerken nabzım 250'lere kadar çıktığında bile kalp atışlarımı bu kadar şiddetli hissetmiyordum. Bunu yazarken bir kalbim her saniye çok şiddetli şekilde atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acil servise gitmen gerekiyor. Burası bir forum. Maalesef yaşadığın sağlık sorunu ile ilgili bir tavsiye seni daha kötü bir hale getirebilir.
Hocam çarpıntı geçti. Akşam birkaç kez daha tekrarladı ve bitti. Yarın telrar yutacağım bakalım işe yarayacak mı ama yaramazsa bir daha yutmam çünkü yaptığı çarpıntı cidden feci bir şey.

Hocam çarpıntı geçti. Akşam birkaç kez daha tekrarladı ve bitti. Yarın telrar yutacağım bakalım işe yarayacak mı ama yaramazsa bir daha yutmam çünkü yaptığı çarpıntı cidden feci bir şey.

İlaçların reçetelerinde bu tür yan etkiler yaşandığı durumlarda hemen acile gitmesi önerilir. Sen hem gitmemişsin hem de kullanmaya devam edeceğim diyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı