Rival 100 alınır mı?

Rival 600'ün de kalitesi o denli değil. Eline alınca kalitesiz, ucuz plastik ya bu dedirtiyor. Daha 700'ü kullanma fırsatım olmadı.
Abartma istersen. Anladım markaya karşı bir antipatin var ama yanlış ve gerçek dışı bilgilendirme forum kurallarına göre yasa ve ceza nedeni.

Rival 600'ün de kalitesi o denli değil. Eline alınca kalitesiz, ucuz plastik ya bu dedirtiyor. Daha 700'ü kullanma fırsatım olmadı.
Rival 600 kalitesiz ise kaliteli dediğiniz fareler neler merak ettim doğrusu. :kararsız:

Hocam elektronik işi biraz da nasıl kullandığınıza bağlı gerçekten. Logitech'in farelerini uzun süre kullandım. Konfor olarak gerçekten güzel fareler ama G102 modelini iki kere satın aldım ikisinin de sol kliği 1 yıl kullanmadan bozuldu. Sonra Steelseries Rival 100 modeline geçtim. 1 yılı aşkın süredir kullanmaktayım ve bahsedilen kronik problemlerden hiçbiri ile karşılaşmadım. İkisini de deneyip hoşunuza gideni seçmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı