Takas Rival 100 + QCK Mousepad

• Konuyu başlatan 0lq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 443

0lq

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
1 yıldır kullandığım Rival 100 mousemi daha büyük bir mouse ile değişmek istiyorum. Performansı fiyatına göre çok güzel olan faremi elim büyük olduğundan daha büyük bir fare ile değişmek istiyorum.
303 ve 402 ile takas öncelikli, üzerine nakit ile tamamlayabilirim. Kutusu ve faturası durmuyor.
image.jpg
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünen varsa kuvvetle öneririm. Tam bir F/P ürünü. Bende kullanıyorum, 1 yıl gibi bir süre oldu. Hiç bir aşınma, sorun yok. Beni en çok çeken; hafifliği, ele oturması ve 16.8M renk barındırması. Hayırlı satışlar.

• Beğen
İfadeler: 0lq
Düşünen varsa kuvvetle öneririm. Tam bir F/P ürünü. Bende kullanıyorum, 1 yıl gibi bir süre oldu. Hiç bir aşınma, sorun yok. Beni en çok çeken; hafifliği, ele oturması ve 16.8M renk barındırması. Hayırlı satışlar.
Teşekkür ederim. Bu fiyat aralığında bana kalırsa en iyisi. Benim için tek - yönü küçük olması.

Teşekkür ederim. Bu fiyat aralığında bana kalırsa en iyisi. Benim için tek - yönü küçük olması.

Bu arada, arkadaşlar mouse'u çokta küçük sanmasınlar. İnsandan insana değişken bir durumdur bu. Örneğin, benim elime tam oturuyor.

Bloody'i kötülemek gibi olmasın ama bundan önce Bloody A90 kullanıyordum. Memnundum ve güzel bir mouse'du lakin, neden yazılım paralı olur ki? Ekstra 10 dolar istiyorlardı yazılıma. Bazen DPI değiştiremediğim zamanlar olurdu. Bir de biraz daha ağırdı. Steelseries'e geçince rahat ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı