P Phaldy Hectopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 14 11 Eylül 2018 #1 Rival 110 nasıldır o fiyat bandında daha iyisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2018
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2018 #11 slmnblvck dedi: Az önce kullanmaya başladım 1 saat olmadı tabanları sürtünmeden dolayımı nedense artık ilki gibi sessiz kaymıyor...Sizdede öylemi oldu ? Tahta yüzeyde kullandım yarına bi çakma mousepad alırım artık Genişletmek için tıkla... Ben halen kullanıyorum sıkıntı yok tutuşunda veya ses çıkarmasında, 25 tllik bir mousepadım vardı tek sıkıntısı elim terleyince yapış yapış olması. Artı 0 Eksi
slmnblvck dedi: Az önce kullanmaya başladım 1 saat olmadı tabanları sürtünmeden dolayımı nedense artık ilki gibi sessiz kaymıyor...Sizdede öylemi oldu ? Tahta yüzeyde kullandım yarına bi çakma mousepad alırım artık Genişletmek için tıkla... Ben halen kullanıyorum sıkıntı yok tutuşunda veya ses çıkarmasında, 25 tllik bir mousepadım vardı tek sıkıntısı elim terleyince yapış yapış olması.
C Camusöna Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 77 14 Ağustos 2019 #12 hypxness dedi: Rival 110 kullanıyorum sormak istediğiniz sorular varsa söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Boyutu G300 kadar küçük mü acaba ? Artı 0 Eksi
hypxness dedi: Rival 110 kullanıyorum sormak istediğiniz sorular varsa söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Boyutu G300 kadar küçük mü acaba ?
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 14 Ağustos 2019 #13 Camusöna dedi: Merhabalar. Boyutu G300 kadar küçük mü acaba ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Benim bayağı büyük ellerim var hiç sorun yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
Camusöna dedi: Merhabalar. Boyutu G300 kadar küçük mü acaba ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Benim bayağı büyük ellerim var hiç sorun yaşamıyorum.
C Camusöna Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 77 14 Ağustos 2019 #14 CanerX dedi: Hayır. Benim bayağı büyük ellerim var hiç sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tek sorunum buydu teşekkür ederim Artı 0 Eksi
CanerX dedi: Hayır. Benim bayağı büyük ellerim var hiç sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tek sorunum buydu teşekkür ederim