Rival 110 alınır mı?

Retse

Megapat
Daha fazla  
400dpi, low sens CS:GO oyuncusuyum ve bütçe faresi arıyorum. Rival 110'un fiyatı uygun ama kullanıcı yorumları çok önemli benim için. Daha önce kullandığım farede hızlı dönüşler yapamıyordum, birden çevirince takılıyordu fare ve bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum. Low sens kullandığım için fareyi çok oynatıyorum ve dediğim gibi takılmaması gerekiyor.

Oldukça hoş bir dış tasarıma ve maize kalitesine sahip zamanında bende düşünmüştüm ama şu anda Rampage SHINE model maus kullanıyorum iyi ki de almışım diyorum, öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markacı gibi görünmek istemem ama Steelseries daha çok güven veriyor. Dış görünüşten ziyade daha çok performansa bakıyorum. En kritik konu low senste beni üzer mi, onu merak ediyorum.

Sensörü gayet iyi bu konuda. Takılma falan olacağını sanmam. Ele de tam oturuyor. Gerçi benim ayarlarım 1200 DPI ve 1.5 sensivity 😁. Supreme olduğum halde benden düşük ranklar bile beni eleştiriyor yüksek dpi ve sens sebebiyle. Neyse konuyu dağıtmayayım. Sonuç olarak herhangi bir takılma olmuyor düşük veya yüksek DPI'da. 1 gün boyunca düşükte test ettim oradan biliyorum.

Sensörü gayet iyi bu konuda. Takılma falan olacağını sanmam. Ele de tam oturuyor. Gerçi benim ayarlarım 1200 DPI ve 1.5 sensivity 😁. Supreme olduğum halde benden düşük ranklar bile beni eleştiriyor yüksek dpi ve sens sebebiyle. Neyse konuyu dağıtmayayım. Sonuç olarak herhangi bir takılma olmuyor düşük veya yüksek DPI'da. 1 gün boyunca düşükte test ettim oradan biliyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Düşükte keskin, birden dönüşlerde sıkıntı olmuyorsa benim için harika olacak. Çok sağ olun tekrardan:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı