Rival 110 Alınır mı?

Logitech 300s kullandınızmı hiç kullandıysanız hangisi daha iyidir sizce?
Bu ürünü almamın sebebi G300s. 1.5 yıl öncesinde almıştım. Kullanışı güzel fakat gün geçtikçe zor tıklayabildiğini hissedebiliyorsun. 2 hafta önce benimki ömrünü doldurdu. G300 Sağ tık problemleri yazarsanız birçok insanın bu problemi yaşadığını görebilirsiniz. Güzel üründür fakat uzun vadede önermem.

Logitech G300S, Steelseries Rival 110’a göre kalitesiz bir ürün. İkisi arasında kesinlikle Rival 110 tercih edilmeli bana göre. Rival 110’un sensörleri daha kararlı ve düzgün çalışıyor. Ayrıca G300S bir ara 80 liraya kadar düşmüştü. Rival 110 ise 140-150 tl civarına kadar.

Logitech G300s ile SteelSeries Rival 110 tutuş olarak çok farklı yapıdalar. Bütçeniz çok yok ve pençe tutuşu dediğimiz tutuş ile aşağıya görselini bıraktığım şekilde tutuşunuz varsa eğer ;

images.jpg

Size fiyat aralığı ve tutuşunuza uygun olarak ;

Steelseries Rival 105 RGB - 150 TL
veya
Steelseries Rival 110 Mouse +Qck Mousepad - 199 TL alabilirsiniz. 110 ile 105 arasında bir fark yok denecek kadar az. Tuş sayıları da aynı. Üretimde olsa Steelseries Kinzu v3 önerirdim F/P olarak ancak maalesef :)

Ayrıca tıklanma sayılarını da göz önünde bulundurursan Steelseries en kötü mouse'unda dahi 20 Milyon veriyor. Omron switch kullanıyor.

Dün bime girdiğimde Razer deathadder 3500 gördüm fiyatını sorduğumda indirimi yeti bitti 150tl veya 175tl demişti tam hatırlamıyorum indirimli fiyatını sorduğumda 75-100 arasında birşey dedi sizce 105 mi alınmalı yoksa bimden deathadder mi almalıyım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı