Benimde mause için 200tl bütçem var parmak ucu tutuş ile kullanıyorum bakalım ne gibi önerilerde bulunucaklarİndirimle 200 TL olmuş ve yanında mousepad veriyorlar. Çoğunlukla MOBA oynuyorum. Sizce alınır mı?
Logitech 300s kullandınızmı hiç kullandıysanız hangisi daha iyidir sizce?İkiniz de alabilirsiniz, güzel mouse. Ben zamanında Bim'den almıştım 140 ₺'ye. Çoğunlukla FPS oynuyorum. Sorun çıkarmadı.
Bakalım bi g300s kullanıcısı gelir belki birde onun fikirlerine bakarız teşekkür ederim yardımın ve önerin içinHayır, oyun için Logitech mouse kullanmadım bu zamana kadar.
Bu ürünü almamın sebebi G300s. 1.5 yıl öncesinde almıştım. Kullanışı güzel fakat gün geçtikçe zor tıklayabildiğini hissedebiliyorsun. 2 hafta önce benimki ömrünü doldurdu. G300 Sağ tık problemleri yazarsanız birçok insanın bu problemi yaşadığını görebilirsiniz. Güzel üründür fakat uzun vadede önermem.Logitech 300s kullandınızmı hiç kullandıysanız hangisi daha iyidir sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.