Rival 110 sol tuş sorunu

haydar

Kilopat
Mediamarkt'dan Rival 110 bundle pack mouse seti aldım, daha önce Rival 300 kullanıyordum elime büyük geliyord, G102 denedim o da küçük geldi, uygun fiyatla Rival 110 aldım Rival 300 ve G102 farelere göre tuşları çok sert, fakat sol tuşu sağdakine oranla %50 daha sert ve kullanmak için baya bi çökmek gerekiyor üstüne, acaba fare mu bozuk yoksa hepsinde aynı mı? Duruma göre iade etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mediamarkt'dan Rival 110 bundle pack mouse seti aldım, daha önce Rival 300 kullanıyordum elime büyük geliyord, G102 denedim o da küçük geldi, uygun fiyatla Rival 110 aldım Rival 300 ve G102 farelere göre tuşları çok sert, fakat sol tuşu sağdakine oranla %50 daha sert ve kullanmak için baya bi çökmek gerekiyor üstüne, acaba fare mu bozuk yoksa hepsinde aynı mı? Duruma göre iade etmeyi düşünüyorum.

Haydar sorunun cevabı burada zaten var : SteelSeries Rival 110 Tuş His Farklılığı

Kendinde zaten cevap vermişsin bu konuya. Aynı konuyu bir daha açmanın yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Bu konudaki dİğer cevaplardan gördüğün üzere diğer arkadaşlar bu durumun normal olduğunu söylemişler. Eğer mousunun sol tık tarafında ayriyeten başka bir sorun olduğunu düşünüyorsan medimarkta iade edip ürününün değiştirilmesini isteyebilirsin.

Aynı mousedan bende sipariş vermiştim elime ulaşınca bende bu konu hakkında sana cevap yazacağım. Mediamarkta yoğunluk dolayısıyla hala kargoaya verilmedi ürünüm.

5 kere basıyom 1 kere işliyor mouse daha önce rival 300 kullandım, %10 u kadar çalışıyor tuş şaka yapmıyorum eğer ki mouse'un gerçek hali bu ise iade edicem zaten direk ben hayatımda bukadar kötü tuş kabiliyeti olan bi mouse görmedim

5 kere basıyom 1 kere işliyor mouse daha önce rival 300 kullandım, %10 u kadar çalışıyor tuş şaka yapmıyorum eğer ki mouse'un gerçek hali bu ise iade edicem zaten direk ben hayatımda bukadar kötü tuş kabiliyeti olan bi mouse görmedim
5 kere basinca 1 kere isleme durumu olsaydi bu kadar tavsiye edilmezdi diye dusunuyorum. Bence seninkinde bir hata var. Tavsiyem mediamarkta git ayni modelle degistirmeyi dene. Belki hatali ürün verilmistir sana.

Son düzenleme:
5 kere basinca 1 kere isleme durumu olsaydi bu kadar tavsiye edilmezdi diye dusunuyorum. Bence seninkinde bir hata var. Tavsiyem mediamarkta git ayni modelle degistirmeyi dene. Belki hatali ürün verilmistir sana.
Sıfır üründe hata payı düşük ama benim şansım olmadığı için mümkündür çünkü kullanıcı yorumlarında mouse yi övüyorlar, uygun fiyat'a hem mouse hem de mouse pad paket olarak satıldığı için tercih ettim arkadaşım rival 100 kullanıyor iki mouse da aynı yapısal olarak onu deneyerek almıştım ama sonuç bu.

1000 Liralık fare de alsan başına gelebilecek bir şey, Corsair Void Pro Wireless Special Edition kulaklık almıştım güç düğmesi kapatmıyordu. Teknolojide mutlaka hata payı vardır, değişimini isteyin.
Biraz önce değişimden geldim dediğim gibi haddinden fazla sertmiş, değiştirdiğim ürünü mağaza da deneyerek aldım hem sağ tuş hem de sol tuş'da büyük değişim vardı çok rahattı. Önce bi garantiye göndercez falan filan dediler haklarımı biliyorum değişim olmıcaksa iade alın deyince değiştirmeye karar verdiler.
Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Biraz önce değişimden geldim dediğim gibi haddinden fazla sertmiş, değiştirdiğim ürünü mağaza da deneyerek aldım hem sağ tuş hem de sol tuş'da büyük değişim vardı çok rahattı. Önce bi garantiye göndercez falan filan dediler haklarımı biliyorum değişim olmıcaksa iade alın deyince değiştirmeye karar verdiler.
Konuyu kilitleyebilirsiniz.
Sizin adiniza sevindim :). Benim kargo 2 gündür bekletiliyor.

Sizin adiniza sevindim :). Benim kargo 2 gündür bekletiliyor.
Slm, kargo işinin böyle olacağını biliyordum o yüzden internet siparişi verip en yakın mağazadan teslim almayı seçmiştim aklınızda olsun bidahakine siz de öyle yapın. Umarım sizinki düzgün gelir bide tekrar kargoyla uğraşmazsınız

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı