YMehmet YILMAZ
Kilopat
Bence bir teknoloji mağazasına gidip dene. Hangisi eline daha iyi oturuyorsa onu al. Ama ben seçecek olsam Gladius 2 alırdım.
Bayram indirimde alacağım, bulunduğum yerde herhangi bir teknoloji mağazası yok yani deneme imkanım bulunmuyor. Gladius 2 100 TL lik fiyat farkına değer mi? Sensörü ve ergonomisi rival 300s e göre nasıldır?Bence bir teknoloji mağazasına gidip dene. Hangisi eline daha iyi oturuyorsa onu al. Ama ben seçecek olsam Gladius 2 alırdım.
İşte ergonomisi hakkında sizin karar vermeniz gerekiyor. Bence Gladius 2 daha ergonomik. Eski Rival ürünlerinde yan taraflar soyuluyordu, 300s de de soyulma ihtimali olabilir.Bayram indirimde alacağım, bulunduğum yerde herhangi bir teknoloji mağazası yok yani deneme imkanım bulunmuyor. Gladius 2 100 TL lik fiyat farkına değer mi? Sensörü ve ergonomisi rival 300s e göre nasıldır?
Rival 300s de yan taraflarda kauçuk yerine plastik kullanılmış diye biliyorum. Deneme imkanım olmadı fakat rival 310 kullanmıştım elime de oturdu fakat biraz kaba durdu. Gladius 2 ye yöneleceğim sanırım. Ürün hakkında net bir inceleme bulamadım. Alınca detaylı bir inceleme yapıp ürünü almak isteyenlerin kafasında ki soru işaretlerini sonlandırmak istiyorum.İşte ergonomisi hakkında sizin karar vermeniz gerekiyor. Bence Gladius 2 daha ergonomik. Eski Rival ürünlerinde yan taraflar soyuluyordu, 300s de de soyulma ihtimali olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.