Rival 110 vs Gladius 2

Bence bir teknoloji mağazasına gidip dene. Hangisi eline daha iyi oturuyorsa onu al. Ama ben seçecek olsam Gladius 2 alırdım.
Bayram indirimde alacağım, bulunduğum yerde herhangi bir teknoloji mağazası yok yani deneme imkanım bulunmuyor. Gladius 2 100 TL lik fiyat farkına değer mi? Sensörü ve ergonomisi rival 300s e göre nasıldır?

Bayram indirimde alacağım, bulunduğum yerde herhangi bir teknoloji mağazası yok yani deneme imkanım bulunmuyor. Gladius 2 100 TL lik fiyat farkına değer mi? Sensörü ve ergonomisi rival 300s e göre nasıldır?
İşte ergonomisi hakkında sizin karar vermeniz gerekiyor. Bence Gladius 2 daha ergonomik. Eski Rival ürünlerinde yan taraflar soyuluyordu, 300s de de soyulma ihtimali olabilir.

İşte ergonomisi hakkında sizin karar vermeniz gerekiyor. Bence Gladius 2 daha ergonomik. Eski Rival ürünlerinde yan taraflar soyuluyordu, 300s de de soyulma ihtimali olabilir.
Rival 300s de yan taraflarda kauçuk yerine plastik kullanılmış diye biliyorum. Deneme imkanım olmadı fakat rival 310 kullanmıştım elime de oturdu fakat biraz kaba durdu. Gladius 2 ye yöneleceğim sanırım. Ürün hakkında net bir inceleme bulamadım. Alınca detaylı bir inceleme yapıp ürünü almak isteyenlerin kafasında ki soru işaretlerini sonlandırmak istiyorum.
Mediamarkt'a gittim ve denedim aklımda olan iki fareyi denedim. Elime ikisi de çok iyi oturuyordu ( Rival 300s ve Hyperx pulsefire fps pro ) bu sebeple ikisi arasında kaldım. Performans açısından hangisi daha iyidir ve daha iyi sensöre sahiptir? Hangisi daha uzun ömürlü olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı