Rival 110'dan Rival 310'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan Ccebur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4.409
Yıllardır a4tech X-710BK model fare kullanıyordum. 200 liralık fiyatı görünce çok övülen Rival 310 modelini aldım. İlk kez farklı bir fare deneyeceğim, umarım aradaki fark hissedilir derecede olur da pişman olmam 😄
Ben Rival 310 kullanıyordum internet kafede performansı beni memnun etti. Biraz da bu yüzden sipariş verdim. Emin olun üzmez.

Evet satabilirim mouse'u. İhtiyacım olmayacak. Fiziksel olarak hiç bir problemi yok, çizik vs. Performans olarak da hiç bir problemi yok. Değişimin amacını yukarıda belirttim. GET falan daha önce yapmadım, klasik yoldan havale ile satmak daha kolay olur arkadaşınıza da uyarsa. Daha önce satış tecrübem olmadı fakat kimseye de yamuk yapmam. İlla da GET isterse de aradaki payı arkadaşınız verirse araştırır öğrenir bir şekilde GET ile satarım.
Arkadaşıma söyleyeyim ilan verdiuseniz link atarmısınız ileteyim

Dünden siparişi verdim zaten 200₺'ye n11'den. Açıkcası ellerim büyük, Rival 110 biraz ufak geliyor. İnternet kafede deneyimlemiştim Rival 310'u elime tam oturmuştu. Bu yüzden değiştirmeyi düşündüm hazır fırsat da varken. İade yapmıyorum o zaman, aldım mouse'u.

Rival 110'u zaten Bim'den 140'a almıştım. Tekrar 140'a gider mi ki?
yaw 179 a düştü ben de sabah sipariş verdim şaka gibi

İlan daha vermedim. Arkadaşınız onaylarsa WhatsApp üzerinden iletişime geçeriz.
Bende cevap bekliyorum işi vardı bakmadı hala
İlan daha vermedim. Arkadaşınız onaylarsa WhatsApp üzerinden iletişime geçeriz.

Arkadaş mouse almış ama steelseries almak istiyor elinden çıkarabilirse alabilirmiş

Son düzenleme:
Bende cevap bekliyorum işi vardı bakmadı hala

Arkadaş mouse almış ama steelseries almak istiyor elinden çıkarabilirse alabilirmiş
Anladım. 2-3 gün içerisinde zaten ilan vermeyi düşünmüyorum. Mouse'um gelene kadar yani. Geldikten sonra da duruma göre bakarız ayarlarız bir şeyler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı