Rival 3 benzeri mouse önerisi

• Konuyu başlatan Ineed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.512
Evet sadece burada var. Site güvenilir sıkıntı yok 3-4 kere alışveriş yaptım 10 tane arkadaşım mouse aldı.

Mouse hakkında hiçbir şey bilmiyorum, tepkine göre fiyatının üstü performans sergiliyor herhalde. seni dinleyerek alacağım yani kesin al diyorsan.

Evet sadece burada var. Site güvenilir sıkıntı yok 3-4 kere alışveriş yaptım 10 tane arkadaşım mouse aldı.

ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse bu da var DeathAdder V3 Pro ile aynı shape Rival3'e benzemiyor ama çok iyidir.

Kanka bu çok mu yüksek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse hakkında hiçbir şey bilmiyorum, tepkine göre fiyatının üstü performans sergiliyor heralde seni dinleyerek alcam yani kesin al diyosan.
Sensörü 3395 çoğu mouse kullanıyor en iyi sensörlerden biri. Mcusu en iyi mculardan biri. Teknik olarak en üst düzey mouslar ile aynı sadece bataryası küçük o kadar. Ben f1 pro kullanıyorum aynı markanın ürünü buna çok benzer ve aşırı memnunum.

Mouse hakkında hiçbir şey bilmiyorum, tepkine göre fiyatının üstü performans sergiliyor herhalde. seni dinleyerek alacağım yani kesin al diyorsan.

Kanka bu çok mu yüksek?
Yüksek derken?

Sensörü 3395 çoğu mouse kullanıyor en iyi sensörlerden biri. Mcusu en iyi mculardan biri. Teknik olarak en üst düzey mouslar ile aynı sadece bataryası küçük o kadar. Ben F1 Pro kullanıyorum aynı markanın ürünü buna çok benzer ve aşırı memnunum.

Yüksek derken?

Yani tutuş olarak şekli yüksek mi anlamında?

Yani tutuş olarak şekli yüksek mi anlamında?
Elin büyükse on numara olur. Küçükse de tam kavrarsın yine güzel olur istersen pençe tutuşu tutmaya uygun olur. Diğer mouseyi tam kavrayamazsın elin küçükse kavrarsın pençe tutmaya uygun. İkisi arasında batarya ve sensör farkı var ama sensör farkını anlaman imkansız. Önemli olan eline oturması. Elin kaç cm?

Orta parmaktan bileğe 18 cm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzle karar ver mad r Rival 3'e çok benziyor. X1 ise sana daha ergonomik gelir. İkisinden birini alırsın ikisi de çok iyi.

@Bekosandzakk videoları izledim çok karmaşık geldi, sen hangisini neden önerirsin?

Yani mesela biri küçük hafif ama birinin şarjı mı çok gidiyor? Ya da 8K dungle çıkıp çıkmama gibi farklar var.

@Bekosandzakk videoları izledim çok karmaşık geldi, sen hangisini neden önerirsin?

Yani mesela biri küçük hafif ama birinin şarjı mı çok gidiyor? Ya da 8K dungle çıkıp çıkmama gibi farklar var.
8k dongle ikisinde de var. Senin eline ikiside olur. X1 biraz büyük gelir ama çok konforlu olur. Ben Mad r tercih ederdim daha hafif olduğu için. Şarj olarak biri 60 saat biri 75 saat gidiyo. 8k da kullanırsan biri 15 saat biri 20 saat gider. Şarj çok problem değil 15 dakkalık şarj etmenle 20 saat dayanıyor. Hafif mouse kullanınca önemini çok anlamıyosun ama geri ağır fare kullanınca ben bunu nasıl kullanmışım diyorsun.

8K dongle ikisinde de var. Senin eline ikisi de olur. X1 biraz büyük gelir ama çok konforlu olur. Ben mad r tercih ederdim daha hafif olduğu için. Şarj olarak biri 60 saat biri 75 saat gidiyor. 8K da kullanırsan biri 15 saat biri 20 saat gider. Şarj çok problem değil 15 dakikalık şarj etmenle 20 saat dayanıyor. Hafif mouse kullanınca önemini çok anlamıyosun ama geri ağır fare kullanınca ben bunu nasıl kullanmışım diyorsun.

Bunları 8 ya da 4K'den aşağı kullanmam ben muhtemelen 15 saat de 20 saatte de kısa aslında, hafiflik önemli ama 36 gramla 50 gram arasında çok fark olur mu tek fark ağırlık ve batarya mı? X1 kaç gram?

Bir de Pro Max ve Ultra serilerinin farkı ne?

X1 in 52 gram olduğu yazıyormuş.

Bunları 8 ya da 4K'den aşağı kullanmam ben muhtemelen 15 saat de 20 saatte de kısa aslında, hafiflik önemli ama 36 gramla 50 gram arasında çok fark olur mu tek fark ağırlık ve batarya mı? X1 kaç gram?

Bir de Pro Max ve Ultra serilerinin farkı ne?
Pro maxte sadece batarya büyüyor. Ultrada iste batarya + sensör daha iyi oluyo. Sensörün iyi olması önemli değil çünkü daha fazla dpi lod ayarı yapılıyo bomboş özellikler. 36bin dpi dan 42bin dpi a çıkıyor. Lod ayarı ise sensörün yükseklik okuma ayarı. O daha seçenekli oluyor, bomboş özellik. 36 gramla 50 gram arasında bi tık fark olur ama çok önemli olucağını sanmıyorum. 8k da kullanma 4k veya 2k da kullan. Mad r al bence extra para vermene gerek yok.

Alırken SWAR kodunu yaz %3 indirim oluyo 70-80tl yapar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı