Rival 3 Gaming nasıl?

Sailaner

Kilopat
220 liraya Rival 3 Gaming mouse almaya değer mi sizce? 3.5 yıl kadar önce yine SteelSeries ürünleri satmıştı BİM, 140 liraya aldığım Rival 110'umda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sizce değer mi almaya?

Dosya Ekleri

• aaa.png
    aaa.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 49
220 liraya Rival 3 Gaming mouse almaya değer mi sizce? 3.5 yıl kadar önce yine SteelSeries ürünleri satmıştı BİM, 140 liraya aldığım Rival 110'umda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sizce değer mi almaya?
Hiç kullanmadım ama bende 99,90 olan kulaklığı ve oyuncu masasını almayı(en az bin tl bimde ise sadece 399) düşünüyorum internet fiyatları ile aralarında baya fark var denemekten zarar gelmez. Rival 3 review yazarsan detaylı ve güzel incelemeler karşına çıkacaktır,umarım kullanan biri çıkar aklındaki bütün soru işaretlerini giderir.Bana soracak olursan böylesi zor bulunur al gitsin.Fiyat her zaman en önemlisidir.

Mayıstan beri kullanıyorum. Gayet memnunum oldukça kaliteli. Açıkçası hassasiyeti ayarlamaları da çok hoş. Tavsiye ederim. Ancak Bim biraz beni ürkütüyor. Daha önce 5 metre iPhone şarj kablosu aldım çakma çıktı. Fişini de kaybettiğim için değiştirememiştim.

Mayıs'tan beri kullanıyorum. Gayet memnunum oldukça kaliteli. Açıkçası hassasiyeti ayarlamaları da çok hoş. Tavsiye ederim. Ancak BİM biraz beni ürkütüyor. Daha önce 5 metre iPhone şarj kablosu aldım çakma çıktı. Fişini de kaybettiğim için değiştirememiştim.

Şu an Rival 110 kullanıyorum ve onu da BİM'den almıştım, yağ gibi akıyor halen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı