Rival 3 ve Magic Refiner RK68 alınır mı?

Bütçe
2000-2700

ellery

Hectopat
Hocam sol el olduğum için ve parmaklarım tuşlara uzanırken zorluk çektiğim için küçük bir klavye ve kablo kalabalığı yaratmaması için SteelSeries'in bu faresini almaya karar verdim, iyi midir ya da ekstra bir alternatifi var mı? Fare ve klavye için en zorlama 2700 bütçem var, önerilerinizi bekliyorum. (fareyi sol el ile, klavyeyi sağ el ile kullanıyorum)
Steelseris Rival 3, MAGIC-REFINER RK68

Rival 3 berbat bir fare hocam. Wireless istiyorsanız eliniz küçükse Orochi V2 bakabilirsiniz. Kablolu da olur derseniz Endgame XM1r ve PulseFire Haste. RK68 tercih etmiyoruz fakat wireless isterseniz alabilirsiniz.

Claw ve Fingertip tutuş için verimli bu arada. Palm tutuyorsanız sıkıntı. Ergo lazım. Ergo olarak İncehesap Gaming Gecelerinde ara sıra DeathAdder V2 Pro oluyor onu alabilirsiniz.

Tek sorunu LOD değil hocam. Click sorunları da barındırıyor.

Rival 3 berbat bir fare hocam. Wireless istiyorsanız eliniz küçükse Orochi V2 bakabilirsiniz. Kablolu da olur derseniz Endgame XM1r ve PulseFire Haste. RK68 tercih etmiyoruz fakat wireless isterseniz alabilirsiniz.
RK68 yerine ne önerirsiniz peki?

Hocam dediğiniz gibi Razer Orochi V2'ye bakacağım ya da Rivel 650 Wireless.
SteelSeries almayın hocam. En az 1 şeyi kötü oluyor farenin.

Orochi V2 3335 kullandığından o paraya bulabileceğiniz en iyi sensörlerden biri. 3370 ile denk bir sensör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…