S Scientim Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Rival 3 ve Razer deathhadder Essential arasında kaldım. Hangisi daha iyi, daha uzun gider? Aynı fiyat bandında başka mouse önerisi de alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Rival 3 ve Razer deathhadder Essential arasında kaldım. Hangisi daha iyi, daha uzun gider? Aynı fiyat bandında başka mouse önerisi de alabilirim.
TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #11 Pulsefire haste modeline de bakabilirsin bütçe arttıysa. Artı 0 Eksi
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 11 Temmuz 2024 #12 TheAltay dedi: PulseFire Haste modeline de bakabilirsin bütçe arttıysa. Genişletmek için tıkla... SS Prime daha iyi. Gerek yok zamlı fiyat vermeye. Artı 0 Eksi
TheAltay dedi: PulseFire Haste modeline de bakabilirsin bütçe arttıysa. Genişletmek için tıkla... SS Prime daha iyi. Gerek yok zamlı fiyat vermeye.
KS KS S Scientim Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 TheAltay dedi: PulseFire Haste modeline de bakabilirsin bütçe arttıysa. Genişletmek için tıkla... Çoktan sipariş verdim hocam sağ olasınız. Artı 0 Eksi
TheAltay dedi: PulseFire Haste modeline de bakabilirsin bütçe arttıysa. Genişletmek için tıkla... Çoktan sipariş verdim hocam sağ olasınız.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #14 Scientim dedi: Çoktan sipariş verdim hocam sağ olasınız. Genişletmek için tıkla... Eline olmayabilir. O kadar demiştim... Artı 0 Eksi
Scientim dedi: Çoktan sipariş verdim hocam sağ olasınız. Genişletmek için tıkla... Eline olmayabilir. O kadar demiştim...
KS KS S Scientim Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #15 belirsizz dedi: Eline olmayabilir. O kadar demiştim... Genişletmek için tıkla... Bugün geldi şu anlık bir sorun yok elime çok güzel oturdu videolardan gördüğüm kadarıyla da güzel olacağını düşünmüştüm. Tekrardan teşekkürler. Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Eline olmayabilir. O kadar demiştim... Genişletmek için tıkla... Bugün geldi şu anlık bir sorun yok elime çok güzel oturdu videolardan gördüğüm kadarıyla da güzel olacağını düşünmüştüm. Tekrardan teşekkürler.