Rival 3 vs G203

• Konuyu başlatan sure1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 465

sure1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ4060 RYZEN5 5600G
İyi Sosyaller yarın gidip mouse alacağım fakat hala kararsızım Rival 3 ya da G203 alacağım. İkisi arasında kararsızım. Rival3 küçük diyorlar 203 uyumlu diyorlar. Çok farklı sıkıntısı var yok diyen var. Elim orta büyüklükte şu an kullandığım hatta 3 yıldır kullanıyorum. İnca 348 bunların yerine ya Rival 3 ya da G203 alacağım arasındaki farkı boyutlarını yazarsanız sevinirim teşekkürler.

İyi sosyaller yarın gidip mouse alacağım fakat hala kararsızım Rival 3 ya da G203 alacağım. İkisi arasında kararsızım. Rival3 küçük diyorlar 203 uyumlu diyorlar. Çok farklı sıkıntısı var yok diyen var. Elim orta büyüklükte şu an kullandığım hatta 3 yıldır kullanıyorum. İnca 348 bunların yerine ya Rival 3 ya da G203 alacağım arasındaki farkı boyutlarını yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Hiçbiri. Az daha koy Glorious al.

El boyutunuz ve mouse tutuş şekliniz nedir? Bütçe dağılımını nasıl planladınız? 1000 TL mouse 1000 TL klavye gibi mi olacak?

1000TL mouse 1000TL klavye ama şu an mouse işini halledeceğim yazada klavye 3 yıldırda bunu kullanıyorum.

1736887470424.png

Buna göre el tarzım.

İyi Sosyaller yarın gidip mouse alacağım fakat hala kararsızım Rival 3 ya da G203 alacağım. İkisi arasında kararsızım. Rival3 küçük diyorlar 203 uyumlu diyorlar. Çok farklı sıkıntısı var yok diyen var. Elim orta büyüklükte şu an kullandığım hatta 3 yıldır kullanıyorum. İnca 348 bunların yerine ya Rival 3 ya da G203 alacağım arasındaki farkı boyutlarını yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Rival 3 yapıştır. Pişman olmazsın.

1000TL mouse 1000TL klavye ama şu an mouse işini halledeceğim yazada klavye 3 yıldırda bunu kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2397423

Buna göre el tarzım.

Normal kullanışa palm clawı oyun oynarken alıyorum şu an elimide ölçemiyorum maalesef dedigim gibi kullandığım farenin tamamını kaplıyor elim biraz da dışarı çıkıyor. Yani zaten yarın gidip deneyeceğim için tutuşumun pek önemi yok arasındaki farklar ve hangisinin özelliği iyidir o önemli.

Normal kullanışa palm clawı oyun oynarken alıyorum şu an elimide ölçemiyorum maalesef dedigim gibi kullandığım farenin tamamını kaplıyor elim biraz da dışarı çıkıyor. Yani zaten yarın gidip deneyeceğim için tutuşumun pek önemi yok arasındaki farklar ve hangisinin özelliği iyidir o önemli.

İkisinden birini deneyip elinize uyarsa alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı