Rival 3 vs Viper Mini vs DeathAdder V2 Mini

alperen4127

Kilopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım mouse Razer'in 2009 üretimli olan 3500 DPI olan düz mavi renkli DeathAdder mouseu. Artık mouseta bazı sorunlar yaşadığım için değiştirme kararı aldım. Fakat aklımda sadece 13 Ocak'ta bile gelecek olan Rival 3 varken daha farklı opsiyonlar gördüm. Rival 3 220 TL iken diğer opsiyonlar diğer pahalı kalıyor. Fakat arada sırada Viper mininin 250 TL'ye düştüğünü gördüm. Rival 3 mü tercihim olmalı yoksa Viper mini için yeniden indirim beklemeli miyim? Ya da biraz daha para biriktirerek Razer DeathAdder V2 mini mi almalıyım?

(Ek olarak bir daha 250 TL seviyesine Viper mini bir daha düşer mi ve ne zaman düşer merak ediyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Viper Mini, Rival 3'den daha iyi bir fare. Eğer bekleme şansınız varsa Razer Viper Mini öneririm. Razer Viper Mini incelemem;

Razer Viper mini, Rival 3'den daha iyi bir fare. Eğer bekleme şansınız varsa Razer Viper mini öneririm. Razer Viper mini incelemem;

Teşekkür ederim. Fakat bir daha 250 TL bandına ne zaman düşer? Veya düşer mi?

Hangisi elinize uyuyorsa onu alın. Deathadder V2 Mini'nin tıklama ömrü 80 milyon iken Viper Mini'nin ise 50 milyon ve Deathadder V2'nin içinden kaydırılmaz gripler çıkıyor. Onun dışında fark yok.

Hangisi elinize uyuyorsa onu alın. DeathAdder V2 Mini'nin tıklama ömrü 80 milyon iken Viper Mini'nin ise 50 milyon ve DeathAdder v2'nin içinden kaydırılmaz gripler çıkıyor. Onun dışında fark yok.

O zaman düşene kadar Viper miniyi bekleyeceğim. Düşmezse biraz daha para biriktirip Razer DeathAdder V2 mini. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı