Rival 3 Wireless vs Logitech G PRO Wireless

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Rival 3 Wireless kullanıyorum. Farenin yüzey kalitesi hiç hoşuma gitmedi ayrıca 2 günde bir pili bitiyor. Onun haricinde bir sorunu yok. Sürekli pil şarj etmekten sıkıldım. Ayrıca kaygan ve ele oturmayan yüzeyi beni üzüyor. 2. el Logitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum sizce kalite farkını çok hisseder miyim? Aslında sorum şu G PRO Wireless Rival 3 Wireless'den ne kadar iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komedi programı mı bu, geç abi bu soruyu geç. Hocam Rival 3 Wireless ve Logitech G PRO Wireless arasında dağlar gibi fark var, dalga mı geçiyorsunuz? Tabii ki hissedersiniz.
tam da böyle bir yorum atmaya gelmiştim, sağ olasın.

Komedi programı mı bu, geç abi bu soruyu geç. Hocam Rival 3 Wireless ve Logitech G PRO Wireless arasında dağlar gibi fark var, dalga mı geçiyorsunuz? Tabii ki hissedersiniz.
Neymiş o dağlar kadar olan fark?

İkinci eli ne kadara alıyorsun?

İki mouse yi de kullanmış biri olarak G PRO Wireless kullandığım en iyi mouse net. Pil ömrü, hissiyatı, sensörü her şeyi kalitesini hissettiriyor.

Neymiş o dağlar kadar olan fark?
- G Pro Bluetooth var, Rival 3'de yok.
- G Pro kablolu kullanabilme var, Rival 3'de yok.
-G Pro sensör daha kaliteli.
-G Pro DPI daha yüksek.
Hocam daha fazla saymak istemiyorum, çünkü daha fazla var. Sizde bu farkı biliyorsunuz uğraşmak istemiyorum.

Rival 3 wireless hem kalem pilli olduğu için ağır hem de sürekli pil tüketen bir fare. Öbür yandan G PRO Wireless bütünleşik pile sahip yani şarjlı ve şarjı en az 1 hafta gidiyor.

G PRO da bluetooth yok lütfen yanlış bilgi vermeyin, aksine Rival 3 wireless de bluetooth var.

Bluetooth'tan kastım dongle hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…