Rival 3 Wireless vs Logitech G PRO Wireless

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Rival 3 Wireless kullanıyorum. Farenin yüzey kalitesi hiç hoşuma gitmedi ayrıca 2 günde bir pili bitiyor. Onun haricinde bir sorunu yok. Sürekli pil şarj etmekten sıkıldım. Ayrıca kaygan ve ele oturmayan yüzeyi beni üzüyor. 2. el Logitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum sizce kalite farkını çok hisseder miyim? Aslında sorum şu G PRO Wireless Rival 3 Wireless'den ne kadar iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki mouse yi de kullanmış biri olarak G PRO Wireless kullandığım en iyi mouse net. Pil ömrü, hissiyatı, sensörü her şeyi kalitesini hissettiriyor.

Neymiş o dağlar kadar olan fark?
- G Pro Bluetooth var, Rival 3'de yok.
- G Pro kablolu kullanabilme var, Rival 3'de yok.
-G Pro sensör daha kaliteli.
-G Pro DPI daha yüksek.
Hocam daha fazla saymak istemiyorum, çünkü daha fazla var. Sizde bu farkı biliyorsunuz uğraşmak istemiyorum.

Rival 3 wireless hem kalem pilli olduğu için ağır hem de sürekli pil tüketen bir fare. Öbür yandan G PRO Wireless bütünleşik pile sahip yani şarjlı ve şarjı en az 1 hafta gidiyor.

- G Pro Bluetooth var, Rival 3'de yok.
- G Pro kablolu kullanabilme var, Rival 3'de yok.
-G Pro sensör daha kaliteli.
-G Pro DPI daha yüksek.
Hocam daha fazla saymak istemiyorum, çünkü daha fazla var. Sizde bu farkı biliyorsunuz uğraşmak istemiyorum.
G PRO da bluetooth yok lütfen yanlış bilgi vermeyin, aksine Rival 3 wireless de bluetooth var.

Rival 3 wireless hem kalem pilli olduğu için ağır hem de sürekli pil tüketen bir fare. Öbür yandan G PRO Wireless bütünleşik pile sahip yani şarjlı ve şarjı en az 1 hafta gidiyor.

G PRO da bluetooth yok lütfen yanlış bilgi vermeyin, aksine Rival 3 wireless de bluetooth var.
Bluetooth'tan kastım dongle hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı