Rival 3 Wireless vs Razer Basilisk X HyperSpeed

1. yılında Razer'da çift tıklama sorunu çıktı garantiden para iadesi çıkınca Rival 3 Wireless aldım. 2 haftadır Rival 3 Wireless kullanıyorum.
Artıları zaten standart,
+kablosuz algılama gecikme vb. herhangi bir sorun yok.
+ss qck mousepad ile uyumu çok iyi.
+ips ve acceleration razer'a göre düşük olmasına rağmen herhangi negatif bir etki oluşturmadı.
+steelseries engine yazılımı razer synapse'a çok çok daha stabil. Razer'da arada sırada fareyi görmüyordu.
+Razer'da ani hareketlerde yaşadığım tutuş kaybını yaşamıyorum.

Eksiklerine gelince;
- 2 adet AAA pile rağmen tek AA pille çalışan razer'a kıyasla 2.4ghz modunda pil süresi bariz kısa. Razer 1 ayı rahat çıkarıyordu bu maksimum 3 hafta dayanır.
- Lod ayarı yok ama altına bant yapıştırarak o işi kısmen çözdüm. Razer'da yazılımsal olarak vardı.
- Ağırlık dengesi 2 pil dolayısıyla çok hoşuma gitmedi. Razer bu konuda biraz daha iyiydi.
- Yanlarda tutuşu kolaylaştıracak yumuşak ya da tırtıklı malzeme yok. Razer'da vardı.

Total'e vuracak olursak Razer Basilisk X HyperSpeed daha üstün bir fare ama kişisel olarak Rival 3 Wireless'i daha rahat kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı