Rival 3 Wireless vs Razer Cobra

Mehmet_KOÇ

Hectopat
Yer
📌MALATYA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
💙MSI RTX 4060 TI GAMING 8GB Ekran Kartı 💙AMD Ryzen 7 3700X 💙Samsung 870 EVO 1 TB SATA SSD 💙Kingston Fury Beast RGB 32GB (2x16) 💙 WiewSonic 32" 144Hz Gamıng Monıtor (2560x1440) 💙MSI MPG B550 GAMING PLUS 💙Corsair CX850M 850w Güç Kaynağı 💙Adata 1 TB XPG Spectrix S40G
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Mouse almayı düşünüyorum fakat ikisi arasında kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Cobra küçük eller için düşünülebilir fakat Rival 3'ü asla almayı aklınızdan bile geçirmeyin, bütçenizi söylerseniz daha iyi modelleri söyleyebiliriz.

Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?
Hocam rival 3 Wireless bir sitede outlet kutu hasarlı diye sıfır ürün 960 TL

Stok varsa AJ159 Apex yoksa furylevel Z1 bakılabilir hocam veyahut bütçeyi biraz daha arttırıp wraithten güzel mouselere bakabilirsiniz.
Wraith R1 +4k doungle la almayı da düşünüyorum da hocam kararsız kaldım

1500 TL bütçe ile kesinlikle bu 3üne bakınız söylediğiniz mouselardan çok daha kaliteliler ben sizin yerinizde olsam Atacakshark R1 i alırdım 1300 tl gibi bir fiyatı oluyor. Amazon da eğer ilk siparişiniz ise 100 tl de indirim mevcut.

1500 TL bütçe ile kesinlikle bu 3üne bakınız söylediğiniz farelerden çok daha kaliteliler ben sizin yerinizde olsam atacakshark r1'i alırdım 1300 TL gibi bir fiyatı oluyor. Amazon da eğer ilk siparişiniz ise 100 TL de indirim mevcut.

Attack Shark X11 var hocam bu nasıl.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı